Quantcast

Η Original βγάζει ανακοίνωση για τα θύματα των Τεμπών, παίρνει το ρισπέκτ του Γιώργου Σαββίδη

Υπάρχει και αυτή η πλευρά των οπαδών

THE NEWSROOM

4 Οκτωβρίου 2018

Όταν δεν μαχαιρώνονται σε πεζογέφυρες, οι οργανωμένοι οπαδοί έχουν και την αξιοζήλευτη πλευρά τους, αυτή του οπαδικού ήθους και του fair play. Με αφορμή τη θλιβερή επέτειο του δυστυχήματος των Τεμπών, όταν 6 οπαδοί του ΠΑΟΚ έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη επιστρέφοντας από την Αθήνα όπου πήγαν να παρακολουθήσουν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, η Original εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τιμά και μνημονεύει τους νεκρούς οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Η σημερινή μέρα αποτελεί σημείο μνήμης και πένθους για ολόκληρο το οπαδικό κίνημα ανεξαίρετου “χρώματος”. Είναι η μέρα που στα ονόματα των νεκρών Χαράλαμπου, Δημήτρη, Χριστίνας , Αναστάση, Γιώργου και Κυριάκου θα μπορούσε -όσο μακάβριο κι αν ακούγεται μα συνάμα και τόσο ρεαλιστικό για όσους έχουν κάνει την αγάπη για την ομάδα τους τρόπο ζωής- να είναι το όνομα του οποιουδήποτε από εμάς. Οι διαχωριστικές γραμμές τέτοιες μέρες οφείλουν να κάμπτονται και να θυμόμαστε ότι πάνω από όλα η λέξη άνθρωπος χαρακτηρίζει το “είναι” μας. Στο πλαίσιο αυτό σύσσωμη η οικογένεια της ORIGINAL 21 πιστή στην κοινωνική της γραμμή και θέση τιμά και μνημονεύει τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών και συλλυπάται τις οικογένειες τους στις οποίες στέλνει ολοθέρμως το μήνυμα να έχουν δύναμη και κουράγιο. Ταυτοχρόνως στέλνει το μήνυμα της προσοχής στην οδήγηση και στο να έχουμε όλοι το νου μας στους δρόμους ώστε η τραγωδία αυτή να είναι η τελευταία όχι μόνο για τους οπαδούς αλλά για τον κόσμο όλο.

Η σημερινή μέρα αποτελεί σημείο μνήμης και πένθους για ολόκληρο το οπαδικό κίνημα ανεξαίρετου "χρώματος". Είναι η μέρα…

Gepostet von ΟRIGINAL 21 – 1982- (official page) am Donnerstag, 4. Oktober 2018

Το ύφος και τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση των κιτρινόμαυρων οπαδών θα έπρεπε να θεωρούνται αυτονόητα, το timing ωστόσο είναι περίεργο καθώς οι δύο ομάδες διανύουν μια περίοδο τεταμένων σχέσεων με τα όσα συνέβησαν στο περυσινό πρωτάθλημα και την ανάδειξη του πρωταθλητή από την αθλητική δικαιοσύνη.

Σε αντίστοιχο κλίμα αμοιβαίου σεβασμού απάντησε και ο κατά τα άλλα καυστικός γιος του Ιβάν, Γιώργος Σαββίδης που ανταπέδωσε το σεβασμό με αυτή την ανάρτηση στο Instagram:

Η αλήθεια είναι ότι αυτή η εικόνα

είναι σίγουρα προτιμότερη από αυτή:

Best of internet