Quantcast

Αυτό το θαυματουργό αγίασμα του Δημητριάδη έφερε την ΑΕΚ πιο κοντά στο σεντόνι

Όταν επιστρατεύεις τα μεγάλα μέσα

THE NEWSROOM

15 Αυγούστου 2018

Με την μεγάλη πρόκριση επί της Σέλτικ χθες βράδυ, η ΑΕΚ έγινε ο πρώτος ελληνορθόδοξος σύλλογος που κατάφερε να αποκλείσει τόσο τους καθολικούς όσο και τους προτεστάντες της Γλασκώβης σε προκριματική φάση Τσάμπιονς Λιγκ. Στην προσπάθεια της αυτή η μοναχοκόρη της προσφυγιάς επιστράτευσε κάθε πιθανό μέσο, ένα εκ των οποίων ήταν ένα μπουκαλάκι με αγιασμό.

Ο Βασίλης Δημητριάδης, ράντισε με τον θαυματουργό αγιασμό της πρόκρισης τις εστίες και τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, και έτσι η νίκη επί των απίστων με 2-1 ήρθε ως φυσικό επακόλουθο. Παραμονή της Παναγιάς, η υπέρμαχος στρατηγός βοήθησε την Ένωση να προκριθεί στα πλέιοφ του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θα αντιμετωπίσει την Βιντεότον για μια θέση στους ομίλους μετά από 12 χρόνια.

Αν κρίνουμε μάλιστα από το γεγονός ότι ο Δημητριάδης χρησιμοποίησε πέρυσι την ίδια μέθοδο για να επηρεάσει το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Παναιτωλικό για την 1η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, και η Ένωση όχι απλά νίκησε τους Αγρινιώτες αλλά σήκωσε και το πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια, δεν θα είναι έκπληξη να δούμε τον Μπακάκη να σηκώνει την κούπα με τα μεγάλα αυτιά τον Μάιο.

Ο καθαγιασμός των εστιών του ΟΑΚΑ από τον Σάββα Θεοδωρίδη της προσφυγιάς, με την κατάλληλη μουσική υπόκρουση

Gepostet von Sta Dixtya am Montag, 21. August 2017

 

Best of internet