Quantcast

Σχεδόν 270 χιλιάρικα θα δίνει η ΕΡΤ για κάθε ματσάκι υποψήφιο να διακοπεί από κουμπούρια και ρολά ταμειακών

Με κόστος Τσάμπιονς Λιγκ, μπορούμε να μεταθέσουμε και την ώρα διεξαγωγής στις 21.45

THE NEWSROOM

13 Αυγούστου 2018

Απ’ ό,τι φαίνεται το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ απέκτησε υπεραξία τη σεζόν 2017-18 με τις ένοπλες εισβολές, τα χαρτιά υγείας, το δικαστικό σασπένς και τις δύο απονομές, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα η κρατική τηλεόραση να πληρώσει ακριβά την απόκτηση του δικαιώματος μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων 7 ομάδων της κατηγορίας.

Όπως κοινοποίηθηκε στη Διαύγεια, η κρατική τηλεόραση θα δώσει περίπου 52 μύρια τα επόμενα δύο χρόνια για την κάλυψη της Σούπερ Λιγκ, συμπεριλαμβανομένων των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, της χορηγίας και των εξόδων τηλεοπτικής παραγωγής. Από αυτά τα λεφτά, τα 28 εκατομμύρια προορίζονται για την πρώτη χρονιά και τα υπόλοιπα για την επόμενη. Με μια διαίρεση λοιπόν δια των 105 αγώνων που θα μεταδοθούν φέτος, προκύπτει ένα κόστος περίπου 267.000 ευρώ ανά αγώνα. Τουλάχιστον αν αλλάξει η ώρα διεξαγωγής και γίνει 21.45, θα μπορούσαν να κουνήσουν σεντόνι η Λαμία και η Ξάνθη.

Τrailer της Αθλητικής Κυριακής

Το νέο trailer της Αθλητικής Κυριακής >> https://luben.tv/videos/146967

Gepostet von Abaluben am Dienstag, 13. März 2018

 

Όπως και να ‘χει, η αλήθεια είναι πως μεγάλο ποσοστό των αγώνων του φετινού πρωταθλήματος θα μεταδίδεται ελεύθερα, κάτι που σίγουρα θα αρέσει στους φιλάθλους.

Best of internet