Quantcast

Τα ονόματα των παιχτών της Ταϊλάνδης U18 κάνουν το Πιεμπονγκσάντ να μοιάζει μονοσύλλαβο

Chaiyapong Σπανοβαγγελοδημητρης

THE NEWSROOM

8 Αυγούστου 2018

Δύσκολο το επάγγελμα του σπορτκάστερ, αγαπητοί φίλοι, καθώς ένας μέσος εκφωνητής αγώνων καλείται στην καριέρα του να λύσει δισεπίλυτα προβλήματα, όπως πώς προφέρεται ο Kuyt και ο Babaginda.

Όμως οι ανήλικοι καλαθοσφαιριστές της Εθνικής U18 της Ταϊλάνδης, που αγωνίστηκε τις προηγούμενες μέρες στο Πανασιατικό Πρωτάθλημα U18 ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις της με ρεκόρ 0-3, πήγαν τη δυσκολία σε άλλο level. Οι συμπατριώτες του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ προκαλούν πονοκέφαλο στην προσπάθεια να διαβάσει κανείς τα ονόματα τους και σίγουρα πολλοί Έλληνες σπίκερς θα είχαν θεματάκι περιγράφοντας αγώνες της ασιατικής Εθνικής.

Για να καταλάβει κανείς το επίπεδο δυσκολίας, κάποιος που περιγράφει αγώνες της Ταϊλάνδης U18 πρέπει να είναι σε θέση να προφέρει σωστά ονόματα όπως Nattapon Lertkijroongrueand, Witchaya Phithakphawasutthi και Chaiyapong Thanarojwongsa. Παίχτες στους οποίους ο Βαγγέλης Ιωάννου δεν θα δυσκολευόταν να δώσει προσωνύμια όπως “βελούδινος γλωσσοδέτης”.

Βλέποντας το παρακάτω απόσπασμα από την παρουσίαση της ομάδας, μπορείτε να αισθάνεστε τυχεροί που δεν είστε ο Σκουντής ή ο Χατζηγεωργίου.

 

Best of internet