Quantcast

Πεντακόσιες εκατόν τριάντα πέντε χιλιάδες χρόνια ακόμη δήλωσε ότι θα παίζει ο CR7

23 ετών με 10 χρόνια λιγότερα στην ηλικιακή κλίμακα Λουτσέσκου

THE NEWSROOM

23 Μαΐου 2018

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι η ζωντανή απόδειξη της ύπαρξης ενός μαθηματικού τύπου σύμφωνα με τον οποίο η σοβαρότητα των δηλώσεων ενός ποδοσφαιριστή είναι αντιστρόφως ανάλογη των αγωνιστικών του ικανοτήτων. Ο Πορτογάλος, που οι Έλληνες τον θυμόμαστε να κλαίει σε βιολογική ηλικία 9 ετών λόγω Άγγελου Χαριστέα, δήλωσε στα πλαίσια συνέντευξης ενόψει του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Λίβερπουλ ότι η βιολογική του ηλικία είναι 23 ετών και θα συνεχίσει το ποδόσφαιρο μέχρι τα 41.

«Το μέλλον βρίσκεται στο παιχνίδι του Σαββάτου. Θα πρέπει να παίξω, να κερδίσω και να περάσω στην Ιστορία. Το πιο σημαντικό πράγμα για το μέλλον είναι το παρόν και το παρόν είναι τώρα. Είπα ότι θα αποχωρήσω στα 41 μου χρόνια. Είμαι 23 χρονών σε βιολογική ηλικία».

Σε άλλα νέα, σχολιάζοντας το ενδεχόμενο άφιξης του Νεϊμάρ στη Μαδρίτη, ο CR7 δήλωσε ότι στη Ρεάλ αγωνίζονται οι καλύτεροι και για αυτό φτάνουν στο τέλος στον τελικό.

«Πάντα μιλάμε για παίκτες, όταν πρόκειται για μία πιθανή απόκτηση. Είμαι εδώ οκτώ χρόνια, και πάντα μιλάμε για 50 παίκτες που θα έρθουν και στο τέλος κανείς δεν έρχεται. Στο τέλος εκείνοι που φτάνουν στον τελικό είναι πάντα οι ίδιοι. Οι καλύτεροι είναι στην Ρεάλ Μαδρίτης: Μπέιλ, Μπενζεμά, Ασένσιο, Λούκας Βάθκεθ…είναι όλοι εδώ».

Απ’ ό,τι φαίνεται οι φίλοι της Μπαρτσελόνα θα τον βλέπουν για πολλά χρόνια ακόμα να ευστοχεί σε πέναλτι.

Best of internet