Quantcast

Με ρηξικέλευθη πρόταση η ΕΠΣ Αθηνών ζητάει να μη διακόπτονται ματς για τραυματισμό προπονητών

Ώρα να μάθουμε σημάδι

Ιωάννηc

23 Μαΐου 2018

Το θλιβερό φαινόμενο να τραυματίζονται οι προπονητές από ρίψη αντικειμένων και να διακόπτονται οι αγώνες έχει προβληματίσει τους ανθρώπους της ΕΠΣ Αθηνών οι οποίοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία να σώσουν την αξιοπρέπεια του ποδοσφαίρου μας. Έτσι, αφού δεν το έκανε κανείς μέχρι τώρα, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών αναγκάστηκε να βγάλει αυτή το φίδι από την τρύπα και κατέθεσε πρόταση προς συζήτηση στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με την πρόταση, η μεμονωμένη ρίψη αντικειμένου δεν θα πρέπει να αποτελεί λόγο μη έναρξης ή συνέχισης ποδοσφαιρικού αγώνα, αφού τη καθοδήγηση μιας ομάδας μπορεί να συνεχίσει ο βοηθός προπονητή, αν ο πρώτος κόουτς λαβωθεί από τα εχθρικά πυρά. Συμπληρωματικά, η ΕΠΣ Αθηνών προτείνει οι γιατροί του αγώνα να μην είναι υπάλληλοι της γηπεδούχου ομάδας αλλά να ορίζονται από την Υγειονομική Επιτροπή της διοργανώτριας.

Είναι προφανές πως το να περιοριστεί ο χουλιγκανισμός θα ήταν μια αφελής λύση, την ώρα που οι φίλαθλοι στις κερκίδες θα μπορούσαν να έχουν δωρεάν την δυνατότητα να εξασκούν τις σκοπευτικές τους ικανότητες και να κερδίζουν και έπαθλα ανάλογα με την ευστοχία τους. Λύσεις πάντα θα βρίσκονται όταν υπάρχουν άνθρωποι με όραμα. Δείτε την πρόταση της ΕΠΣ Αθηνών:

Best of internet