Quantcast

Ελληνίδες μάνες διακόπτουν δύο αγώνες μπάσκετ επειδή Ελλάδα

Αθάνατη ελληνίδα μάνα

Ιωάννηc

16 Μαΐου 2018

Στον μακρύ κατάλογο εισβολέων σε αθλητικά γεγονότα φέτος στη χώρα μας, όπου συμπεριλαμβάνονται ηλικιωμένες που ενοχλούνται από τη φασαρία κσι πρόεδροι πιστολέρο, προστέθηκαν πρόσφατα δύο ελληνίδες μάνες που μπούκαραν στο παρκέ διακόπτοντας αγώνες όπου συμμετείχαν τα βλαστάρια τους.

Το μεγαλείο της Ελληνίδας μάνας ξεδιπλώθηκε σε αγώνα μεταξύ Πρωτέα Βούλας και Κρόνου Αγίου Δημητρίου, για το πρωτάθλημα κορασίδων της ΕΣΚΑΝΑ όταν και η γυναίκα εισβολέας μπούκαρε στο παρκέ για να κάνει συστάσεις σε αθλήτρια μετά από φάουλ, αφήνοντας άφωνους τους αυτόπτεις μάρτυρες της εισβολής.

Σε μια πιο hardcore κατάσταση, η εισβολέας επιτέθηκε εκτός εαυτού στον διαιτητή της αναμέτρησης, σε αγώνα μεταξύ Αετού Καλλιθέας και Τερψιθέας για τα playoffs της ΕΣΚΑΝΑ. Όπως καταγγέλει ο Αετός Καλλιθέας:

ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦΆΔΑΣ, ημιτελικός πρωταθλήματος play off Α’ γυναικών.
Στο 0.45″ του βίντεο, μητέρα αθλήτριας της Τερψιθεας μετά από πτώση της, εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο και επιτίθεται στον Α’ διαιτητή κο Πέππα. Το παράλογο της υπόθεσης είναι ότι οι διαιτητές του αγώνα κκ Πέππας και Χρόνης ΔΕΝ απέβαλαν την κυρία από το γήπεδο. Το πιο εξωφρενικό ακόμα είναι ότι ενώ στο φύλλο αγώνα αναγράφεται ξεκάθαρα από τον κο Πέππα ότι “μητέρα αθλήτριας της Τερψιθεας εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο, με εξύβρισε και χειροδικησε εναντίον μου”, η Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. ΔΕΝ τιμωρησε την φιλοξενουμενη ομάδα ως οφειλε. Θυμίζω ότι στο ποδόσφαιρο παρόμοιες ενέργειες επιφερουν βαρυτατες τιμωρίες. Εσείς κύριοι που κλείνετε τα μάτια σε τέτοιες ενέργειες, μήπως ενθαρρυνετε παρόμοιες συμπεριφορές;;

ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦΆΔΑΣ, ημιτελικός πρωταθλήματος play off Α' γυναικών. Στο 0.45" του βίντεο, μητέρα αθλήτριας της Τερψιθεας μετά από πτώση της, εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο και επιτίθεται στον Α' διαιτητή κο Πέππα. Το παράλογο της υπόθεσης είναι ότι οι διαιτητές του αγώνα κκ Πέππας και Χρόνης ΔΕΝ απέβαλαν την κυρία από το γήπεδο. Το πιο εξωφρενικό ακόμα είναι ότι ενώ στο φύλλο αγώνα αναγράφεται ξεκάθαρα από τον κο Πέππα ότι "μητέρα αθλήτριας της Τερψιθεας εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο, με εξύβρισε και χειροδικησε εναντίον μου", η Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. ΔΕΝ τιμωρησε την φιλοξενουμενη ομάδα ως οφειλε. Θυμίζω ότι στο ποδόσφαιρο παρόμοιες ενέργειες επιφερουν βαρυτατες τιμωρίες. Εσείς κύριοι που κλείνετε τα μάτια σε τέτοιες ενέργειες, μήπως ενθαρρυνετε παρόμοιες συμπεριφορές;;

Gepostet von Aetos Kallitheas Basketball Academy am Dienstag, 15. Mai 2018

Δεν ξέρουμε τί προλαβαίνουμε να δούμε ακόμα στα ελληνικά γήπεδα πριν πάνε για διακοπές οι αθλητές και αθλήτριες όλων των αθλημάτων.

Best of internet