Quantcast

Αυτη η χένα του Γιώργου Μαυρίδη είναι ο λόγος που γέμισε η τροπαιοθήκη του Μακεδονία Παλάς

Το απόλυτο των επιτυχιών σε τελικούς κυπέλλου μετράει η χένα με το βυζαντινό πέταλο

Ιωάννηc

14 Μαΐου 2018

Ένα ιδιαίτερο γούρι διατηρεί από το 2001 ο μεγαλύτερος σύλλογος της Άνω Τούμπας, που στέφθηκε πριν 2 μέρες ηθικός νταμπλούχος. Όπως αποκάλυψε πέρυσι ο tattoo artist και βαμμένος ΠΑΟΚτσής, Γιώργος Μαυρίδης, στους 4 από τους 5 τελικούς που έχει παίξει ο ΠΑΟΚ τη χιλιετία που διανύουμε, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έκαναν για γούρι ένα τατουάζ χένα πριν το ματς, με αποτέλεσμα να κατακτήσουν το κύπελλο. Τη μοναδική φορά που το γούρι δεν τηρήθηκε λόγω απουσίας στο εξωτερικό για γυρίσματα του World Party, το 2014, ο Παναθηναϊκός συνέτριψε τον ΠΑΟΚ με 4-1.

Στην αποκάλυψη αυτή προέβη ο Γιώργος Μαυρίδης μετά την περυσινή νίκη στον Βόλο επί της Ένωσης, όταν και έγραψε τα εξής:

Σήμερα λοιπόν θα μοιραστώ μια ιστορία μαζί σας, μια ιστορία που μόνο αν είσαι ρομαντικός θα την νιώσεις, ασχέτως με το τι χρώμα φανέλα φορας.
Ήταν Μάιος του 2001 όταν έπρεπε ο ΠΑΟΚ να παίξει εναν τελικό κυπέλου μετά από 9 χρόνια.
Γνώρισα τον τότε αρχηγό του ΠΑΟΚ (Τάσο Κατσιαμπη) μέσω ενός κοινου φίλου.
Λίγες μέρες πριν τον τελικό μου λέει μεταξύ αστείου και σοβαρού. “Αφού θα κατέβεις που θα κατέβεις στο ματς, δεν έρχεσαι μια ημέρα πριν να μας κάνεις κάνα τατουάζ με χενα έτσι για γούρι πριν το ματς”. Και έτσι κι έγινε, την νύχτα πριν τον τελικό βρέθηκα στο ξενοδοχείο και έκανα στους
Τασο Κατσαμπη
Παντελή Καφε
Παντελή Κωνσταντινιδη και
Δημήτρη Ναλιτζη απο ενα τατουάζ χενα, έτσι για να νιώσουν λίγο πιο κοντά μ αυτούς που θα ήταν στην κερκίδα.
Την επόμενη το σηκώσαμε με σκορ 4-2, στο 4ο γκολ σκοράρει ο Ναλιτζης και πανηγυρίζει στην κάμερα δείχνοντας το τατουάζ!
Η εβδομάδα που ακολουθεί είναι τρελή , όλες οι αθλητικές εφημερίδες τις χωρας με έχουν πρωτοσέλιδο με τους παίκτες φωτογραφια και μιλάνε για το γούρι του τελικού που έκανε ενας πιτσιρικάς τατουατζης.
Απο εκείνη την μέρα και μετά οποίος ποδοσφαιριστης έρχεται Θεσσαλονίκη και θέλει να κάνει τατουάζ περνάει απο το μαγαζί μου.

Το 2003 ο ΠΑΟΚ προκρίνεται στον τελικό με τον Άρη, η ομάδα έχει σχεδόν αλλάξει αλλα έχει παραμείνει ο Παντελής Καφές που είναι αρχηγός.
Χωρίς δεύτερη σκέψη την νύχτα πριν τον τελικό ξανακάνουμε τατουάζ με χενα μαζί με τον συμπαίκτη του Βαγγέλη Ναστο.
Η ομάδα κατακτάει το Κύπελλο ξανά και η εβδομάδα που ακολουθεί είναι ξέφρενη.
Για δεύτερη φορά όλες οι αθλητικές εφημερίδες μιλάνε για το γούρι του τελικού.
Το 2014 παίζουμε τελικό με τον Παναθηναϊκό δυστυχώς λείπω εκτός Ελλάδας για γύρισματα και στην συνομιλία μου με τον Κλάους στο τηλέφωνο του λέω ότι δεν μπορώ να επιστρέψω.
Χάνουμε 4-1.

Το Σάββατο 6 Μαΐου 2017 κάναμε το ίδιο γούρι, αυτή την φορά δεν έλειπα.
Μπορεί τα χρόνια να περασαν, οι καιροί να άλλαξαν, οι παίκτες πλέον έχουν σχεδόν όλοι τατουάζ αλλα αυτό δεν μας σταμάτησε να συνεχίσουμε “Το Γουρι”. Ωραίες εποχες ωραιες ιστορίες που θα διηγούμαστε οταν γεράσουμε 😊✌️ ΥΓ – Μια φορά έλειψα κ τα κανατε θάλασσα 😂

Σήμερα λοιπόν θα μοιραστώ μια ιστορία μαζί σας, μια ιστορία που μόνο αν είσαι ρομαντικός θα την νιώσεις, ασχέτως με το τι χρώμα φανέλα φορας. Ήταν Μάιος του 2001 όταν έπρεπε ο ΠΑΟΚ να παίξει εναν τελικό κυπέλου μετά από 9 χρόνια. Γνώρισα τον τότε αρχηγό του ΠΑΟΚ (Τάσο Κατσιαμπη) μέσω ενός κοινου φίλου. Λίγες μέρες πριν τον τελικό μου λέει μεταξύ αστείου και σοβαρού. "Αφού θα κατέβεις που θα κατέβεις στο ματς, δεν έρχεσαι μια ημέρα πριν να μας κάνεις κάνα τατουάζ με χενα έτσι για γούρι πριν το ματς". Και έτσι κι έγινε, την νύχτα πριν τον τελικό βρέθηκα στο ξενοδοχείο και έκανα στους Τασο Κατσαμπη Παντελή Καφε Παντελή Κωνσταντινιδη και Δημήτρη Ναλιτζη απο ενα τατουάζ χενα, έτσι για να νιώσουν λίγο πιο κοντά μ αυτούς που θα ήταν στην κερκίδα. Την επόμενη το σηκώσαμε με σκορ 4-2, στο 4ο γκολ σκοράρει ο Ναλιτζης και πανηγυρίζει στην κάμερα δείχνοντας το τατουάζ! Η εβδομάδα που ακολουθεί είναι τρελή , όλες οι αθλητικές εφημερίδες τις χωρας με έχουν πρωτοσέλιδο με τους παίκτες φωτογραφια και μιλάνε για το γούρι του τελικού που έκανε ενας πιτσιρικάς τατουατζης. Απο εκείνη την μέρα και μετά οποίος ποδοσφαιριστης έρχεται Θεσσαλονίκη και θέλει να κάνει τατουάζ περνάει απο το μαγαζί μου. Το 2003 ο ΠΑΟΚ προκρίνεται στον τελικό με τον Άρη, η ομάδα έχει σχεδόν αλλάξει αλλα έχει παραμείνει ο Παντελής Καφές που είναι αρχηγός. Χωρίς δεύτερη σκέψη την νύχτα πριν τον τελικό ξανακάνουμε τατουάζ με χενα μαζί με τον συμπαίκτη του Βαγγέλη Ναστο. Η ομάδα κατακτάει το Κύπελλο ξανά και η εβδομάδα που ακολουθεί είναι ξέφρενη. Για δεύτερη φορά όλες οι αθλητικές εφημερίδες μιλάνε για το γούρι του τελικού. Το 2014 παίζουμε τελικό με τον Παναθηναϊκό δυστυχώς λείπω εκτός Ελλάδας για γύρισματα και στην συνομιλία μου με τον Κλάους στο τηλέφωνο του λέω ότι δεν μπορώ να επιστρέψω. Χάνουμε 4-1. Το Σάββατο 6 Μαΐου 2017 κάναμε το ίδιο γούρι, αυτή την φορά δεν έλειπα. Μπορεί τα χρόνια να περασαν, οι καιροί να άλλαξαν, οι παίκτες πλέον έχουν σχεδόν όλοι τατουάζ αλλα αυτό δεν μας σταμάτησε να συνεχίσουμε "Το Γουρι". Ωραίες εποχες ωραιες ιστορίες που θα διηγούμαστε οταν γεράσουμε 😊✌️ ΥΓ – Μια φορά έλειψα κ τα κανατε θάλασσα 😂

A post shared by official account� (@georgemavridis_tattooligans) on

Μετά τη νέα κατάκτηση από τον ΠΑΟΚ του δεύτερου τη τάξει εγχώριου τίτλου, ο πολυνίκης τατουατζής έκανε νέα ανάρτηση για το 4/4 της τυχερής του χένας που έστειλε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ εκστασιασμένους στο Λευκό Πύργο.

4 / 4…..

A post shared by official account� (@georgemavridis_tattooligans) on

Αν ο Γιώργος Μαυρίδης δεν λείπει στο εξωτερικό στον επόμενο τελικό του ΠΑΟΚ, ξέρουν στη Θεσσαλονίκη τί πρέπει να κάνουν για να “κλειδώσουν” άλλη μια κατάκτηση του τροπαίου.

Best of internet