Quantcast

Πρώην πρόεδρος ΟΦΗ πουλούσε στις επιχειρήσεις του πλούσια γκάμα Abibas και Boutsi

Δίδαξε εμπόριο

Ιωάννηc

26 Απριλίου 2018

Την αριστεία των ποδοσφαιρικών παραγόντων επιβεβαίωσε ο πρώην πρόεδρος του ΟΦΗ, Φώτης Τσάλος, ο οποίος σε έφοδο αστυνομικών και κλιμακίου του ΣΔΟΕ βρέθηκε να έχει 30.000 μαϊμού προϊόντα έτοιμα για προώθηση στις επιχειρήσεις του στην Κρήτη. Ο Έλληνας μεγιστάνας των Abibas αντιμετωπίζει κακουργηματικές κατηγορίες μαζί με τον γιο του και τον αδερφό του. Συγκεκριμένα, οι 3 άνδρες κατηγορούνται για απάτη κατά συναυτουργία, κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση, πλαστογραφία μετά χρήσης και κατά συναυτουργία, παράβαση του νόμου περί σημάτων και αθέμιτου ανταγωνισμού.

Σήμερα, μετά την απολογία τους στον Ανακριτή Ηρακλείου αφέθηκαν όλοι τους ελεύθεροι με εγγυήσεις και περιοριστικούς όρους. Στους περιοριστικούς όρους δεν συμπεριλαμβάνεται η έξοδος από τη χώρα.

Πάντως ο πρώην παράγοντας του ΟΦΗ φέρεται να εμπλέκεται, σύμφωνα με αποκάλυψη της τηλεοπτικής Δίκης και σε ύποπτο για χειραγώγηση ματς που διεξήχθη το Νοέμβριο μεταξύ ΟΦΗ και Αιγινιακού, με τη νυν διοικούσα επιτροπή να βγάζει ανακοίνωση για να διαχωρίσει τη θέση της.

Best of internet