Quantcast

Αρσιβαρίστες της ΑΕΚ απομακρύνουν σηκωτούς ΠΑΟΚτσήδες σαμποτέρ που πήγαν ΟΑΚΑ για προβοκάτσια

Έσωσε την Ένωση από σίγουρη τιμωρία η προσφυγική πολιτοφυλακή

Ιωάννηc

20 Απριλίου 2018

Ένα κατασκοπευτικό θρίλερ διαδραματίστηκε σύμφωνα με το κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ το απόγευμα της Τετάρτης στο ΟΑΚΑ, κατά τη διάρκεια του αγώνα της ΑΕΚ με τη Λάρισα. ΑΕΚτζήδες ντετέκτιβ φέρονται να εντόπισαν στη θύρα 13 του Ολυμπιακού Σταδίου 20 φέικ οπαδούς της Ένωσης με full face που προδόθηκαν επειδή φορούσαν καινούρια κασκόλ (τα οποία σύμφωνα με το κατηγορητήριο μόλις είχαν προμηθευτεί έξω από το γήπεδο). Οι κατηγορούμενοι για προβοκάτσια, ήταν αποκομμένοι από την υπόλοιπη κιτρινόμαυρη λαοθάλασσα, δεν έλεγαν συνθήματα και δεν χειροκροτούσαν τους παίχτες της Ένωσης.

Έτσι, το τμήμα άρσης βαρών που -πάντα σύμφωνα με το κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ- έχει αναλάβει ρόλο περιφρούρησης στους πρόσφατους εντός έδρας αγώνες της Βασίλισσας της Προσφυγιάς, σήκωσε το βάρος της αποπομπής των 20 εξωγήινων από το γήπεδο. Η ευγενική προσφυγική πολιτοφύλακη, συνόδευσε μάλιστα τους κύριους μέχρι τον σταθμό ΗΣΑΠ Ειρήνη και έβγαλε αναμνηστικές φωτογραφίες των κουκουλοφόρων με την αμφισβητούμενη οπαδική ιδιότητα.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος της ΑΕΚ Κώστας Κετσετζόγλου ισχυρίστηκε σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει στην κατοχή της φωτογραφίες των προβοκατόρων.

«Ήταν καμιά εικοσαριά άτομα αποκομμένα από τους υπόλοιπους, κάποιοι δεν μιλούσαν καν ελληνικά, με μια σακούλα από κλειστά μπουκάλια νερό. Οι τριγύρω υποψιάστηκαν πως κάτι συμβαίνει και ειδοποίησαν. Άτομα από το τμήμα άρσης βαρών, που έχουν αναλάβει την περιφρούρηση της κερκίδας πήγαν εκεί και τους κάλεσαν να αποχωρήσουν. Εκείνοι το έκαναν αδιαμαρτύρητα, κάτι που ενισχύει πως είναι ύποπτη η συμπεριφορά τους. Στην ΠΑΕ ΑΕΚ έχουν φωτογραφίες από αυτά τα άτομα και ίσως υπάρξει επίσημη τοποθέτηση από την ΑΕΚ, ενώ θα συζητηθεί το θέμα στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ματς με τον Λεβαδειακό»

Δεν ξέρουμε πλέον τί να πιστέψουμε σε αυτό τον ποδοσφαιρικό παράδεισο που ζούμε.

Best of internet