Quantcast

Η Λάρισα τίμησε τους αιχμάλωτους στρατιωτικούς γράφοντας λάθος στη φανέλα το όνομα του λοχία

You had one job

Ιωάννηc

19 Απριλίου 2018

Αντιμέτωποι με το φάσμα της ανεργίας ενδέχεται να βρεθούν σύντομα οι συνεργάτες του Αλέξη Κούγια που ευθύνονται για τυπογραφικό λάθος στη φανέλα της Λάρισας. Δεν έφτανε ο αποκλεισμός στις καθυστερήσεις από τον ΛΧ7, η απογοήτευση του ποινικολόγου μετατράπηκε σε οργή όταν διαπίστωσε ότι η φανέλα της θεσσαλικής ομάδας που περιείχε μήνυμα στήριξης στους αιχμάλωτους στρατιωτικούς είχε γραμμένο λάθος το όνομα ενός εκ των δύο.

Συγκεκριμένα, οι βυσσινί φανέλες έγραφαν στον ημιτελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ  το μήνυμα “ΜΠΑΛΤΑΔΩΡΟΣ ΜΗΤΡΕΤΩΔΗΣ ΚΟΥΛΑΤΖΗΣ ΤΙΜΗ – ΔΟΞΑ”, με τον κιτρινόμαυρων αισθημάτων λοχία να λέγεται στην πραγματικότητα Κούκλατζης. Το επιπόλαιο αυτός λάθος δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένος να συγχωρέσει ο Αλέξης που με προσωπική του δήλωση που δημοσιεύτηκε στο site της ΑΕΛ ζητάει συγγνώμη από τον στρατιωτικό.

Θέλω να ζητήσω προσωπική συγγνώμη από αυτό το ηρωικό λεβεντόπαιδο, τον Λοχία Κούκλατζη, γιατί οι άχρηστοι συνεργάτες μου και ο άχρηστος τυπογράφος στη Λάρισα έγραψαν λάθος το όνομα του στη φανέλα μας.

Θέλω να δώσω μια υπόσχεση: Εγώ στην ΑΕΛ θα τα διορθώσω όλα, γιατί αυτό αξίζουν οι οπαδοί μας και η ιστορία μας.

Πάντως στο παρελθόν η Λάρισα έχει φιλοξενήσει στη φανέλα της και άλλα ενδιαφέροντα μηνύματα.

Best of internet