Quantcast

H Fifa επιβάλλει τελικό σε γεμάτο ΟΑΚΑ γιατί πρέπει να ανακαινιστεί

ΟΑΚΑ από την αρχή, με τον Σπύρο Σούλη

Ιωάννηc

15 Απριλίου 2018

Δεν ξέρουμε αν οι εξελίξεις στη Συρία μπορεί να οδηγήσουν σε μια γενικευμένη σύρραξη, αλλά η FIFA ανυπομονεί να δει αίμα και έτσι ίσως ο Γ’ Παγκόσμιος να ξεκινήσει από το Μαρούσι. Έτσι τουλάχιστον αναφέρει το ρεπορτάζ της αθλητικής εφημερίδας “Live Sport” που γράφει σήμερα πως οι άνθρωποι της παγκόσμιας ομοσπονδίας ζητούν από την ΕΠΟ να τηρηθεί ό,τι προβλέπεται στην προκήρυξη του θεσμού, διεξαγωγή δηλαδή του τελικού στο ΟΑΚΑ με φιλάθλους των δύο ομάδων.

Να σημειωθεί ότι μετά τα πρώτα ματς της σειράς των ημιτελικών ο ΠΑΟΚ έχει σχεδόν βέβαιη παρουσία στον τελικό και ο δεύτερος φιναλίστ θα κριθεί στο ΑΕΚ-Λάρισα, με την Λάρισα να έχει κερδίσει το πρώτο ματς με 2-1 και να καλείται να υπερασπιστεί αυτό το σκορ στο ΟΑΚΑ μέσα στη βδομάδα. Είναι δηλαδή αρκετά ορατό το ενδεχόμενο να διεξαχθεί το 2ο Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων Μικράς Ασίας φέτος το Μάιο στο ΟΑΚΑ, μετά την ιδιαίτερη επιτυχία που γνώρισε το 1ο, πέρυσι στο Βόλο.

Πάντως το Ολυμπιακό Στάδιο δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα από την Ολυμπιάδα του 2004 και ίσως την έχει ανάγκη μια ανακαίνιση.

Best of internet