Quantcast

Με Λούντβιγσμπουργκ και Μπάνβιτ θα κοντράρεται του χρόνου ο ΠΑΟ στην Ευρώπη, ανακοίνωσε ο DPG

Κουνάει πάλι σεντόνι το Τριφύλλι, αλλά αυτή τη φορά η Γιουβέντους θα είναι λιθουανική

THE NEWSROOM

12 Απριλίου 2018

Πιο πιθανό από ποτέ είναι να ξαναδούμε τον Παναθηναϊκό σε διοργάνωση με το glamorous ονομα “Champions League”, αυτή τη φορά όμως στο άθλημα του μπάσκετ. Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού Superfoods έρχεται πλέον σε πλήρη ρήξη με την Euroleague και έτσι ανακοίνωσε μέσω Instagram την επιστροφή της ομάδας στις διοργανώσεις της FIBA.

Σε σημερινή συνεδρίαση των μετόχων της Euroleague, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποχώρησε πριν τη λήξη της, καθώς συνάντησε ομόφωνη άρνηση σε αίτημα για μείωση της ποινής του. Αν δεν αλλάξει κάτι, είναι πολύ πιθανό ο ΠΑΟ να βρει πλέον στο δρόμο του για ευρωπαϊκή καταξίωση αντιπαλους όπως η Ζιελόνα Γκόρα, η Ρόσα Ράντομ, η Οστάνδη και η ..Γιουβέντους (της Λιθουανίας).

Έχουμε και την πρώτη επίσημη τοποθέτηση της Euroleague και είναι πολύ πιθανό πλέον το βαζελέξιτ να είναι υπαρκτό σενάριο και όχι στη σφαίρα των εντυπώσεων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εξέτασε επίσης τις πρόσφατες δημόσιες δηλώσεις του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού Superfoods, κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου, συμπεριλαμβανομένου του φακέλου που είχε πρόσφατα μοιραστεί με πολυάριθμα Μέσα Ενημέρωσης σε όλη την Ευρώπη. Όλοι οι σύλλογοι με την μοναδική εξαίρεση του Παναθηναϊκού, συμφώνησαν ομόφωνα και έντονα ότι τέτοιες δηλώσεις έχουν τη μεγαλύτερη βαρύτητα και προκαλούν ζημιά στο EuroLeague -το ιδιοκτησιακό καθεστώς των μετόχων του ECA, οι οποίοι καταδικάζουν τη συμπεριφορά του κ. Γιαννακόπουλου, του ζήτησε του να σταματήσει τις δημόσιες δηλώσεις του άμεσα.

Οι σύλλογοι υπενθύμισαν κατηγορηματικά στον Παναθηναϊκό και τον ιδιοκτήτη του τις υπάρχουσες εσωτερικές διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν για να εκφραστούν τυχούσες αποκλίσεις ή ερωτήσεις όπως έχουν επανειλημμένα οριστεί και εγκριθεί από όλους τους Μετόχους, συμπεριλαμβανομένου του Παναθηναϊκού. Όλοι οι σύλλογοι εξέφρασαν επίσης τον απόλυτο σεβασμό τους προς τον Παναθηναϊκό ως ιστορικό και ιδεατό οργανισμό στην στον ευρωπαϊκό χώρο του μπάσκετ.

Ο κ. Γιαννακόπουλος ζήτησε από τους άλλους παρευρισκόμενους μετόχους του ECA να απαιτήσουν από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της EuroLeague να δοθεί αμνηστία στην επιβολή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα που ισχύει επί του παρόντος. Οι σύλλογοι απέρριψαν ομόφωνα το αίτημα αυτό, ενώ μετά από αυτό το γεγονός, ο κ. Γιαννακόπουλος έφυγε δυστυχώς από τη συνάντηση πριν από την ολοκλήρωση.

Όλα τα θέματα που συζητήθηκαν θα υποβληθούν στην επόμενη συνεδρίαση των μετόχων του ECA για επίσημη έγκριση“.

Γίνονται πραγματάκια στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Best of internet