Quantcast

Οπαδοί “μαυρίζουν” καφετέρια στις κριτικές του Facebook επειδή οι σερβιτόροι οπλοφορούν

Πρώτο στη βαθμολογία το 1 αστέρι αλλά ίσως του αφαιρεθούν βαθμοί

Ιωάννηc

16 Μαρτίου 2018

Έναν ευφάνταστο τρόπο επέλεξαν χούλιγκανς του πληκτρολογίου για να πλήξουν διαιτητή που σφύριξε πρόσφατα αγώνα της ομάδας τους που δεν έληξε ποτέ. Οι οπαδοί ομάδας της βορείου Ελλάδος επέδραμαν σε σελίδα καφετέριας στο Facebook της οποίας συνέταιρος φέρεται να είναι ο εν λόγω διαιτητής, και βαθμολόγησαν αυστηρά την επιχείρηση αφήνοντας και σχετικά σχόλια. Φοροδιαφυγή, μύγες, κατσαρίδες, και προσωπικό που οπλοφορεί είναι λίγα μόνο από τα παραπτώματα που καταλογίζονται στον χώρο εστίασης. Ενδεικτά τα σχόλια που ακολουθούν.

 

Στην αρχή αποφασίζεις οτι ειναι καλό μαγαζϊ, μετά αλλάζεις γνώμη και λες τι αχούρι είναι αυτό, στη συνέχεια ξανα αλλάζεις γνώμη και λες ενταξει καλό είναι, αποφασίζεις να γράψεις το φυλλο επίσκεψης (Φ.Ε.) και για κάποιο περίεργο και αδιευκρίνιστο λόγο, γράφεις οτι θα ηταν καλο για μπαρ…αν ηταν σε κανένα καταγώγι στον Μπανγκόκ…

 

Υπάρχουν βέβαια και οι θετικές κριτικές, καθώς η καφετέρια κερνάει μπουγάτσες.

Πάντως οι κριτικές είναι μοιρασμένες, και αν επιβληθεί ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών στο 1 αστέρι, θα υπάρξει ισοβαθμία με τα 5 αστέρια.

Να σημειωθεί ότι ο διαιτητής που αποτελεί την αιτία του διαδικτυακού “μαυρίσματος” δεν είναι πλέον ιδιοκτήτης της επιχείρησης. Δύσκολοι καιροί να είσαι συνέταιρος με διαιτητές της Superleague.

Best of internet