Quantcast

Βουλευτής του Βασίλη του Λεβέντη έγινε δικηγόρος του Ιβάν Σαββίδη στη Βουλή

Καφενείο των φιλάθλων η Βουλή σήμερα

Ιωάννηc

15 Μαρτίου 2018

Πάνελ εκπομπής του Κωστή Ραπτόπουλου θύμισε σήμερα το Ελληνικό Κοινοβούλιο καθώς με πρωταγωνιστές δύο βουλευτές και τον υφυπουργό αθλητισμού η κουβέντα περιστράφηκε γύρω από τον ΠΑΟΚ, τον Ιβάν Σαββίδη και το αθηναϊκό κατεστημένο. Την υπεράσπιση του ΠΑΟΚ ανέλαβαν ένας βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και ένας της Ένωσης Κεντρώων.

Ο βουλευτής του Βασίλη Λεβέντη, κ. Φωκάς αρχικά τα έβαλε με τον Γκαρσία που έφαγε ένα ρολό χαρτί στον ώμο και προσποήθηκε ότι χτύπησε στα χείλη. Στη συνέχεια, ζήτησε τον υποβιβασμό της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού.

“Όλα έγιναν από τη στιγμή που πήρε ο ΠΑΟΚ κεφάλι στο πρωτάθλημα. Έχουμε παρωδία του συστήματος κατά της ομάδας του ΠΑΟΚ. Ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ κάτω από πίεση και μετά μας λέει ότι το γκολ μετράει όταν οι παίκτες της ΑΕΚ αρνήθηκαν να βγουν στον αγωνιστικό χώρο. Ο κανονισμός λέει υποβιβασμός στον Ολυμπιακό και στην ΑΕΚ που αρνήθηκαν να βγουν στον αγωνιστικό χώρο”

Ο ίδιος βουλευτής, δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν είχε πάνω του όπλο όταν εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας.

“Όπλο δεν μπήκε. Ούτε η αστυνομία το είδε. Μπήκε με ένα μπουφάν, δεν φαινόταν τίποτα. Από πού προέκυψε αυτή η φωτογραφία, δεν ξέρω. Δεν είδε κανένας ότι έφερε όπλο. Μπήκε για να διαμαρτυρηθεί με το μπουφάν ο άνθρωπος. Έβγαλε το μπουφάν του από την αγανάκτησή του.”

Ο έτερος μακεδονομάχος του κοινοβουλίου ανήκει στη συγκυβέρνηση. Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Γιώργος Λαζαρίδης τάραξε τη γαλήνη της συγκυβέρνησης αναφερόμενος σε φλέγοντα ζητήματα όπως το ότι ο ΠΑΟΚ έπαιξε τον πρώτο γύρο κεκλεισμένων των θυρών.

Μετά την περσινή τιμωρία ο ΠΑΟΚ ερχόταν και έμπαινε σε άδειο γήπεδο να παίξει. Έπαιξε ο ΠΑΟΚ όλο τον πρώτο γύρο χωρίς φιλάθλους στην Τούμπα. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό. Προηγούνταν στο πρωτάθλημα και έρχεται η ομάδα του Ολυμπιακού στην Τούμπα και παραβιάζοντας τα πάντα έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο. Δεν άφησε τον γιατρό να εξετάσει τον υποτιθέμενο τραυματία, δεν μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ -και μετά από παραπομπή του γιατρού του αγώνα- ο φερόμενος ως τραυματίας στο δημόσιο εφημερεύον νοσοκομείο της πόλης, αλλά πήγε με ιδιωτικό αυτοκίνητο σε ιδιωτική κλινική που συνεργάζεται η ομάδα του Ολυμπιακού. Και αντί να τιμωρηθεί αυτός που παραβίασε τους κανόνες, τιμωρείται η ομάδα του ΠΑΟΚ

Με τέτοια αντιπολίτευση τα έχει βρει σκούρα ο κ. Βασιλειάδης.

Από την άλλη οι επαναστάτες βουλευτές λογικά θα αυξήσουν τα εκλογικά τους ποσοστά.

Best of internet