Quantcast

The Metropolis Champions’ League: Kουνάνε σεντόνι νεαροί κατηχούμενοι στη Θεσσαλονίκη

Ορθόδοξο Cringe στη Δυτική Θεσσαλονίκη

Ιωάννηc

14 Μαρτίου 2018

Υπάρχουν και εναλλακτικές, αγαπητοί φίλοι, τώρα που το πρωτάθλημα Superleague Σουρωτής διεκόπη επ’ αόριστον. Τη λύση στην ποδοσφαιρική ξηρασία μας δίνει η Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως στη Θεσσαλονίκη που κάθε χρόνο διοργανώνει ενοριακά πρωταθλήματα με συμμετοχή των ενοριών της Μητρόπολης.

Η τελετή έναρξης της φετινής διοργάνωσης, που φέρει το βαρύ όνομα “The Metropolis Champions’ League” έγινε πρόσφατα με βυζαντινή μεγαλοπρέπεια και καλύφθηκε τηλεοπτικά από τον εκκλησιαστικό σταθμό 4Ε που έχει τα δικαιώματα του θεσμού. Σε ένα video ατόφιου ορθόδοξου cringe βλέπουμε την παρουσίαση των ομάδων υπό τους ήχους του ύμνου του Champions’ League ακολουθούμενη από αγιασμό και αρκετά πατερημά. Αξίζει να αφιερώσει κανείς 40 λεπτά από τον πολύτιμο χρόνο του για να βιώσει την ποδοσφαιρική κατάνυξη βλέποντας αυτό το βίντεο. Ωστόσο, φροντίσαμε σαν abaluben να σας προσφέρουμε το best of του Champions’ League της κατήχησης:

Στο θεσμό συμμετέχουν βαριές φανέλες όπως η Ανάσταση Κυρίου Αμπελοκήπων, η Ζω0δόχος Πηγή Αμπελοκήπων, ο Άγιος Παντελεήμων Αμπελοκήπων, ο Άγιος Γεώργιος Ασβεστοχωρίου, ο Άγιος Αθανάσιος Ευόσμου.

Επιτέλους, κουνάει σεντόνι και η Συμβασιλεύουσα.

Best of internet