Quantcast

Την ανωτερότητα του Ολυμπιακού φθονούν οι εγχώριοι χέιτερς σύμφωνα με τον Μάρκο Μαρίν

Τελικά έχουν χιούμορ οι δανειστές μας

Ιωάννηc

2 Μαρτίου 2018

Το στερεότυπο που θέλει τους βόρειους λαούς, και δη τους δανειστές μας Γερμανούς, να μη διαθέτουν χιούμορ κατέρριψε εκκωφαντικά ο Μάρκο Μαρίν με συνέντευξη του σε μέσο της πατρίδας του. Ο μέσος του Ολυμπιακού είναι από τους λίγους διασωθέντες στη φετινή μετριότητα του πειραϊκού συλλόγου, ωστόσο η αυτοπεποίθηση που βγάζει στις τοποθετήσεις σου σε κάνει να απορείς αν μιλάει αυτός ή ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς πριν 20 χρόνια στην αρχή της παντοδυναμίας της ομάδας.

“Μπαίνεις μέσα στο γήπεδο και βλέπεις τον κόσμο να φωνάζει και σκέφτεσαι ‘ωραία ατμόσφαιρα’, καθώς ανυπομονούσαμε να παίξουμε. Ωστόσο, αμέσως αισθάνεσαι το μίσος από μερικούς οπαδούς. Είμαστε η κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα και δυστυχώς μερικοί δεν μπορούν να το αντέξουν”

Στα υπόλοιπα σημεία της συνέντευξης του, ο πρώην άσος της Τσέλσι δήλωσε πως δεν θα έφευγε από την Ελλάδα μεσούσης της περιόδου ούτε για την Βέρντερ που τον ανέδειξε, ενώ για τα εκτός έδρας είπε ότι θα ήθελε οπαδούς και των δύο ομάδων αλλά καλύτερα που υπάρχει η απαγόρευση γιατί κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τί θα συμβεί.

Να σημειωθεί πως ο φετινός Ολυμπιακός έχει αποκλειστεί από το κύπελλο, στο πρωτάθλημα ακόμα και με ευνοϊκές δικαστικές εξελίξεις φαίνεται να είναι εκτός διεκδίκησης, έχει 0/2 με Ατρόμητο, 0/4  με ΑΕΚ (3 ήττες), ήττα από τον ΠΑΟ στον πρώτο γύρο, ενώ συγκέντρωσε ένα βαθμό περισσότερο από τον Διαγόρα Βραχνέικων στους φετινούς ομίλους του  Champions’ League.

Best of internet