Quantcast

Από θαύμα ζει ο Όσκαρ Γκαρσία σύμφωνα με τις φωτογραφίες που διέρρευσαν

Αφού γλίτωσε από αυτό, 1000 χρόνια θα ζήσει ο Καταλανός Γιάννης Καψάλης

Ιωάννηc

1 Μαρτίου 2018

Δεν περιγράφεται το δράμα που βιώνει τις τελευταίες μέρες ο Ισπανός κόουτς του Ολυμπιακού. Ο Όσκαρ Γκαρσία, που ανέλαβε τις τύχες του δαφνοστεφανωμένου εφήβου τον Ιανουάριο και κατάφερε μέσα σε τόσους λίγους μήνες να βρεθεί κοντά σε κάτι που ελάχιστοι (όπως ο Νίκος Αλέφαντος) στον Ολυμπιακό κατάφεραν τα τελευταία 20 χρόνια, να χάσει δηλαδή το πρωτάθλημα, είδε το χάρο με τα μάτια του το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα, όταν χτυπήθηκε από ρολό ταμειακής μηχανής.

Το αν αυτή η φονική κορδέλα θα χρήσει ηθικό πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ 10 χρόνια μετά το ηθικό πρωτάθλημα της ΑΕΚ το 2008, θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες, ωστόσο είναι απορίας άξιο αγαπητοί φίλοι, πόσο σκληρός μπορεί να είναι κάποιος για να τραβήξει τις ακόλουθες φωτογραφίες την ώρα που ο Καταλανός ψυχορραγεί.


Κλασικός τραυματισμός που χρειάζεται κολάρο.

 


Είναι πασιφανές πως το τελευταίο πράγμα που θα μπορούσε να κάνει κάποιος που δάγκωσε τα χείλη του είναι να προπονήσει την ομάδα του σε έναν τόσο δύσκολο αγώνα.

 

Πρόκειται καθαρά για ένα χτύπημα SOS για την εξέταση της Φυσικής στις Πανελλήνιες 2018.

Γκαρσία θεώρημα μεταβολής της κινητικής ενέργειας

Ο κύριος Ζάχος από το φροντιστήριο Μέθοδος αναλύει το χτύπημα στον Γκαρσία με βάση το θεώρημα μεταβολής της κινητικής ενέργειαςπηγή βίντεο του χτυπήματος: tzantzaras.gr – Easy Computer – https://www.facebook.com/groups/130952557098702/?ref=group_header

Posted by Abaluben on Montag, 26. Februar 2018

 


Ένας τραυματισμός που κλιμακώθηκε ραγδαία.

 

Με τη βαλλιστική εξέταση να μη βγάζει καθαρά συμπεράσματα.

RAP

Αρχισε η βαλλιστικη εξεταση

Posted by Sta Dixtya on Sonntag, 25. Februar 2018

 

Το μόνο που μας μένει, αγαπητοί φίλοι, είναι να προσευχηθούμε για την υγεία του Όσκαρ.

Best of internet