Quantcast

Δημοσιογράφος του Contra.gr καταγγέλλει ότι τις έφαγε χθες από μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού

Τα κλωτσομπουνίδια έπεσαν σε μπαρ του Κολωνακίου

THE NEWSROOM

5 Φεβρουαρίου 2018

Για κάποιο λόγο που κανείς δεν ξέρει, ο δημοσιογράφος Σωτήρης Γεωργίου φαίνεται να δέχτηκε επίθεσεις με μπουνιές και βρισίδια από τον μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού Γιώργο Μπόγρη. Ο δημοσιογράφος χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο “Γεώργιος Γεννηματάς” για να δουν τα τραύματά του, ενώ η αστυνομία φαίνεται να έφτασε περίπου 20 λεπτά πιο μετά στο σημείο της επίθεσης.

Το σημείο που δέχτηκε επίθεση ο δημοσιογράφος ήταν ένα μπαρ στο Κολωνάκι, όπου σύμφωνα με τον ίδιο ήταν παρόντες και άλλοι δύο παίχτες του Ολυμπιακού. O Σωτήρης Γεωργίου ανέφερε ακόμη πως για να πάρει τέλος η επίθεση μπήκαν μπροστά άλλα άτομα που ήταν παρόντα αλλά και ένας υπάλληλος του μαγαζιού.

Αυτές ήταν οι αναρτήσεις του Σωτήρη Γεωργίου:

Πριν απο λιγα λεπτα δεχθηκα δολοφονικη επιθεση με γροθιες στο προσωπο απο τον διεθνη αθλητη του Ολυμπιακου Γιωργο Μπογρη…

Posted by Sotiris Georgiou on Sonntag, 4. Februar 2018

Ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον σας…..Προς το παρον ειμαι καλα σχετικα εχοντας υποστει το σοκ (και θλαστικα τραυ…

Posted by Sotiris Georgiou on Sonntag, 4. Februar 2018

Χαιρομαι που η 24Media και ο χρονια αδελφος ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ διευθυντης του Sport24aradio ειναι διπλα μου στην αδ…

Posted by Sotiris Georgiou on Sonntag, 4. Februar 2018

Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη το ποιος μπορεί να ήταν ο λόγος που ο Μπόγρης χτύπησε το δημοσιογράφο, ούτε κάποια δήλωση από τη μεριά του σέντερ του ΟΣΦΠ.

Ώριμος δηλώνει παρόλα αυτά ο πρώην παίχτης του Παναθηναϊκού.

 

Best of internet