Quantcast

Αρειανός Μπάμπης Σουγιάς πάει για «ντου» σε αντιπάλους και σπάει το πόδι του

Oι οπαδοί του Απόλλωνα Καλαμαριάς τον νίκησαν με το βλέμμα τους πριν τον βοηθήσουν κιόλας

THE NEWSROOM

15 Ιανουαρίου 2018

Όλοι ξέρουμε αυτά τα στοιχεία που θα κάνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο πάντα να ξεχωρίζει από τις άλλες ξενέρωτες διοργανώσεις που γίνονται στον υπόλοιπο κόσμο και ασχολούνται με το να προάγουν το αθλητικό πνεύμα και άλλες τέτοιες μαλακίες. Συνήθως εμφανίζονται ένα ή δύο μαζί τη φορά, αλλά εδώ έχουμε ένα σκηνικό που τα περιέχει όλα, κάτι που το κάνει απίστευτα μεγαλειώδες.

Kαταρχάς, έχουμε ματς με έντονο τοπικό χρώμα: Άρης Θεσσαλονίκης – Απόλλωνας Πόντου (πρώην Καλαμαριάς). Έχουμε επίσης απόπειρα για ντου των οπαδών του Άρη στους ελάχιστους οπαδούς της μικρής ομάδας με την οποία έπαιζαν. Η απόπειρα όμως του πρώτου κομάντο του Άρη να εισβάλλει στην κερκίδα του Απόλλωνα στραβώνει (κυριολεκτικά) γιατί ο οπαδός σπάει το πόδι του καθώς πηδάει το κάγκελο:

Αρειανός κάνει ντου σε Απολλωνιστές και σπάει το πόδι του

Διαμαντάκι από το Χαριλάου. Άρης – Απόλλων Καλαμαριάς και οπαδός του Άρεως κάνει ντου και σπάει το πόδι του με τους Απολλωνιστές να σπεύδουν να τον βοηθήσουν. Αγάπη μόνο και περαστικά μεγάλε… #athep

Posted by Αθάνατο Ελληνικό Ποδόσφαιρο – ΑΘΕΠ on Sonntag, 14. Januar 2018

Eκεί το σενάριο στραβώνει καθώς ο επίδοξος Ούρουκ-Χάι δέχεται τις πρώτες βοήθειες από τους οπαδούς που πήγαινε να τραμπουκίσει. Όλο αυτό μάλλον δε θα κάνει μια καλή ιστορία για να αφηγείται στο σύνδεσμο, αλλά σίγουρα είναι καλύτερα για τον ίδιο.

Best of internet