Quantcast

Ο Αντετοκούνμπο γεμίζει ποπκόρν το αμάξι συμπαίκτη του επειδή ο παλιός είναι αλλιώς

Το ποπκόρν ήταν η τιμωρία του Sterlin Brown επειδή ξέχασε τα καθήκοντά του σαν rookie

THE NEWSROOM

10 Ιανουαρίου 2018

Αμείλικτος απέναντι στους νέους παίκτες της ομάδας του φαίνεται πως είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Σε μια φάρσα που δημοσιεύτηκε από την ίδια την ομάδα των Bucks, o παιχταράς φαίνεται να έχει πεθάνει από τη χαρά του παρουσιάζοντας τη φάρσα που έκαναν στον 22χρονο rookie συμπαίκτη του Sterlin Brown.

Το βιντεάκι ξεκινάει με τον Αντετοκούνμπο να λέει πως τέτοια είναι η μοίρα (και η τιμωρία) των rookies που αμελούν τα rookie καθήκοντά τους. Στη συνέχεια η κάμερα γυρνάει προς τον Βrown, ο οποίος ανοίγει την πόρτα του τζιπ του και το βρίσκει γεμάτο με ποπκόρν, αρκετό για να περάσει ένα μήνα κλεισμένος στο σινεμά.

Giannis Pranks The Rook

"This is what you get when you don't do your rookie duties!!" – Giannis Antetokounmpo

Posted by Milwaukee Bucks on Dienstag, 9. Januar 2018

Το ιερό καθήκον που αμέλησε ο Brown ήταν να βάλει πετσέτες στην καρέκλα του Αντετοκούνμπο, ενώ ο επίσης rookie συμπαίκτης του D.J. Wilson δήλωσε πως έμαθε το μάθημα του από αυτή τη φάρσα. Να σημειωθεί πάντως ότι όλοι φάνηκαν να το διασκέδασαν κάπως όλο (οκ, ο Brown ίσως λιγότερο), με αποκορύφωμα τον παρευρισκόμενο Jabari Parker, ο οποίος και τσίμπησε λίγο ποπκόρν για να βοηθήσει τον άτυχο συμπαίκτη του.

Best of internet