Quantcast

Το τραπέζι έκανε ο Τίγρης στους παίκτες για το παραλίγο πρωτάθλημα χειμώνα

Οι παίχτες και η διοίκηση της ΑΕΚ έφαγαν όλοι μαζί για τον ανύπαρκτο τίτλο που δεν κατάφεραν να πάρουν

THE NEWSROOM

19 Δεκεμβρίου 2017

Δεν πέφτει με τίποτε το ηθικό του στρατεύματος στην ΑΕΚ, παρά την τακτική υποχώρηση που έκανε η Ένωση στην επέλασή της στο πρωτάθλημα. Εν όψει των εορτών και του σημαντικού τίτλου του πρωταθλητή χειμώνα που η ΑΕΚ δεν κατέκτησε, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκανε το τραπέζι στους παίχτες, το προπονητικό team και τα στελέχη του τμήματος διοίκησης γενικά.

Ο αφέντης της Ένωσης το είχε κανονίσει καιρό πριν η ομάδα αποφασίσει να πουλήσει την πρωτιά στο πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό με ένα μίζερο 0-0 με τον Απόλλωνα. Σε κάθε περίπτωση ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήθελε να κάνουν παρέα όλοι μαζί και τους πήγε για φαΐ πριν την κάνουν για να πάνε να φάνε κουραμπιέδες για λίγες μέρες.

Όπως ανακοίνωσε η επίσημη σελίδα των παραλίγο πρωταθλητών χειμώνα:

Η ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΚ γιόρτασε πρόωρα τα Χριστούγεννα σε «οικογενειακή» ατμόσφαιρα στο εστιατόριο Sea Spice της Γλυφάδας. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεξιώθηκε τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο και το προσωπικό του ποδοσφαιρικού τμήματος, μαζί με τις συζύγους και τις συντρόφους τους.
Παρόντες ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Ευάγγελος Ασλανίδης, ο Α’ Αντιπρόεδρος Μηνάς Λυσάνδρου, ο Εκτελεστικός Διευθυντής Ντούσαν Μπάγεβιτς με τη σύζυγό του Μπέγκα, η Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια Αγγελική Αρκάδη, ο Επικεφαλής της Ιατρικής Ομάδας της ΑΕΚ Παντελής Νικολάου με τη σύζυγό του Ελένη, ο Τεχνικός Διευθυντής Νίκος Λυμπερόπουλος με τη σύζυγό του Χριστίνα, ο Υπεύθυνος Λειτουργίας Ποδοσφαιρικού Τμήματος Βασίλης Δημητριάδης με τη σύζυγό του Νίκη και η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Ανθή Παπακώστα.

Mπορείτε να δείτε εδώ τις χαρούμενες φατσούλες των παιχτών και της διοίκησης που σχεδόν πήραν έναν φανταστικό τίτλο χωρίς καμία σημασία:

 

Best of internet