Quantcast

Οι οπαδοί της Λάτσιο κατέστρεψαν το μαγαζί του διαιτητή που τους αδίκησε

Άγνωστο αν το καφέ του άτυχου διαιτητή θα επανέλθει ποτέ μετά τη βάρβαρη επίθεση

THE NEWSROOM

16 Δεκεμβρίου 2017

Mια πολύ φρέσκια ιδέα (και παραδόξως όχι βίαιη) είχαν οι γνωστοί ακροδεξιοί οπαδοί της Λάτσιο για να κάνουν τη ζωή δύσκολη σε έναν διαιτητή για την κόκκινη κάρτα που έδωσε σε παίκτη της ομάδας. Η αλήθεια είναι πως στον αγώνα με την Τορίνο ο Πιέρο Τζιακομέλι έδειξε μια περίεργη κόκκινη στον Τσίρο Ιμόμπιλε της Λάτσιο, δεν έδωσε πέναλτι για χέρι σε παίκτη της Τορίνο και στο τέλος οι Ρωμαίοι έχασαν 3-1. Δύσκολη μέρα για τους λατσιάλι.

Οι οπαδοί της Λάτσιο όμως βρήκαν τον τρόπο να τιμωρήσουν τον διαιτητή για την αδικία που τους έκανε. Έμαθαν πως ο Τζιακομέλι έχει στην ιδιοκτησία του ένα καφέ στην Τεργέστη της βορειοανατολικής Ιταλίας και οι οπαδοί το έκαναν στόχο με έναν ανορθόδοξο τρόπο: Αντί να το σπάσουν ή να το κάψουν, του έκαναν attack με κριτικές στο TripAdvisor με σκοπό να πέσει στο ένα αστέρι.

Για να μην υπάρχει μάλιστα καμία αμφιβολία για την προέλευση της επιδρομής, φρόντισαν να διανθίσουν τις κριτικές τους με σαφείς αναφορές στον Τζιακομέλι. “Θα ήταν ένα όμορφο απόγευμα αλλά τα πάντα χάλασαν από ένα άτομο ανίκανο να κάνει τη δουλειά του” και “πως να καταστρέψεις ένα απόγευμα λόγω ανικανότητας” ήταν μερικά από αυτά.

Δυστυχώς το ξενέρωτο TripAdvisor φαίνεται πως βοήθησε να κατέβουν αυτές οι ποιητικές κριτικές , οι οποίες χαρακτήριζαν την εμπειρία του μαγαζιού ως “εφιάλτη” ή εναλλακτικά πρότειναν να “μείνετε μακριά από αυτό το καφέ“. Μπορεί να σχετίζεται βέβαια με το ότι το μαγαζί είχε ήδη άλλο ιδιοκτήτη πριν ξεκινήσουν όλα αυτά. Άλλο ένα παράδειγμα τυφλής βίας των χούλιγκανς.

(πηγή)

Best of internet