Quantcast

Νέα χρήση θα βρει το γνωστό σύνθημα με τον Λέτο

Η δικηγόρος του Σεμπάστιαν Λέτο έχει ζητήσει αφαίρεση βαθμών σε βάρος της πρώην ομάδας του Αργεντίνου

THE NEWSROOM

12 Δεκεμβρίου 2017

Ήρθε η ώρα μάλλον να βρει κι άλλη χρήση το γνωστό σύνθημα με τον Σεμπάστιαν Λέτο που αγάπησαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Πιο συγκεκριμένα θα πάρει τη μορφή “Μας γαμάει ο Λέτο” ή θα μείνει ως είχε αλλά θα το φωνάζουν οι αντίπαλοι οπαδοί, καθώς η δικηγόρος του Σεμπάστιαν Λέτο δήλωσε πως η πλευρά της έχει ζητήσει την ποινή αφαίρεσης βαθμών από τον Παναθηναϊκό.

Η εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά το παίκτη από την Αργεντινή έγινε στην Επιτροπή Οικονομικών Διαφορών, στη συνεδρίαση της οποίας τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησε ο Στράτος Σωπήλης. Ο διευθύνων σύμβουλος του ΠΑΟ ζήτησε και πήρε την αναβολή της εκδίκασης  σύμφωνα με τη «Livesport», με την δικηγόρο του Λέτο, Ασπασία Σουλούκου να σχολιάζει ότι η πλευρά της διαφωνεί.

Πιο συγκεκριμένα, η δικηγόρος του παίκτη είπε τα εξής:

«Εμείς δεν συναινούμε στο αίτημα της αναβολής. Υπάρχει κίνδυνος ο Παναθηναϊκός να υποβιβαστεί και τότε τι θα γίνει με τα λεφτά του πελάτη μου;»

Ο Στράτος Σωπήλης τότε σχολίασε:

«Πώς λέτε ότι θα πέσει κατηγορία ο Παναθηναϊκός; Τι είναι αυτά;»

Για να λάβει την αποστομωτική ομολογουμένως απάντηση:

«Έχω κάνει αιτήματα για ενεργοποίηση ποινής κατά του Παναθηναϊκού. Αν αφαιρεθούν οι βαθμοί, τότε τι θα γίνει;»

Για να ολοκληρωθεί η δυστυχία του Παναθηναϊκού, η δικηγόρος του Λέτο φαίνεται πως ζητάει αφαίρεση βαθμών και για τους Τοτσέ και Εσιέν. Eπίσης, στη συγκεκριμένη συνεδρίαση υπήρχαν και οι προσφυγές των Μαρίνου, Π. Σπυρόπουλου και Πέτριτς που θα θα εκδικαστούν στις 8 Ιανουαρίου.

(πηγή)

 

Best of internet