Quantcast

Μήτρογλου του Ψηλορείτη είναι ο Ψαραντώνης μετά τη χτεσινή του εμφάνιση μαζί με το Βασίλη Σκουλά

Στο ματσάκι προς τιμήν του Ευγένιου Γκέραρντ ο κρητικός λυράρης αποδείχτηκε και γητευτής της μπάλας

THE NEWSROOM

21 Νοεμβρίου 2017

Κανένας δεν περίμενε τελικά το ματσάκι προς τιμήν του βετεράνου προπονητή του ΟΦΗ Ευγένιου Γκέραρντ να έχει τέτοιες μεγάλες στιγμές. Ο ολλανδός προπονητής που έκανε την Ελλάδα δεύτερη χώρα του νοσηλεύεται στο Ηράκλειο και ο πρώην παίχτης του Ηλίας Πουρσανίδης μάζεψε δεκάδες παίχτες και όχι μόνο για να παίξουν ένα ματς στο  “Γεντί Κουλέ” για να τον τιμήσουν.

Ο ίδιος ο Γκέραρντ κατάφερε να βγει από το νοσοκομείο και να ακούσει τον κόσμο να τον αποθεώνει με το “Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, Ολλανδέ, είναι τρελός ο Ολλανδός…“.  Αυτοί που κατάφεραν να κλέψουν την παράσταση είναι μερικοί μη ποδοσφαιρικοί καλεσμένοι, όπως οι μεγάλοι μουσικοί που λέγονται Ψαραντώνης (κατά κόσμον Αντώνης Ξυλούρης) και Βασίλης Σκουλάς.

Eκτός από τις τρομερές πόζες με τη μπάλα και όχι ακριβώς ποδοσφαιρική εμφάνιση, οι Ψαραντώνης και Σκουλάς κατάφεραν και να σκοράρουν με φοβερό συνδυασμό λόγω της καταπληκτικής πάσα του Σκουλά, αν και πάσαρε το παπούτσι του. Ο Ψαραντώνης ολοκλήρωσε τη φάση σαν ψυχρός εκτελεστής.

Η επίμαχη φάση:

Επάξια κέρδισε τον τίτλο του Ψαραντόνα ο γνωστός μουσικός μετά από όλα αυτά. Είναι πάντα ωραίο να βλέπεις ανθρώπους να δείχνουν κρυφά ταλέντα τους.

Best of internet