Quantcast

Ο Γιώργος Μπαντής του Πανιωνίου πελατιάζει χαλαρά τον Τσιάρτα για το ελληνόψυχο tweet του

Μερικοί αθλητές σκέφτονται λίγο παραπάνω από το «η μπάλα είναι στρογγυλή»

THE NEWSROOM

6 Νοεμβρίου 2017

Όσα δεν είχε πει σε όλη του τη ζωή μάλλον αποφάσισε να δηλώσει ο Βασίλης Τσιάρτας το τελευταίο διάστημα, αν και δυστυχώς για όλους εμάς το κάνει επειδή αποφάσισε να βγάλει βόλτα τον εθνικιστή και ρατσιστή που έχει μέσα. Μετά την βαθυστόχαστη τοποθέτησή του για την ταυτότητα φύλου, ο πρώην ποδοσφαιριστής αποφάσισε να μιλήσει

Με την εκπληκτικής διαύγειας διευκρίνιση να ακολουθεί:

Όπως φαίνεται ο Τσιάρτας αδυνατεί να συνειδητοποιήσει ότι η μόνη φάση που μιλούσε σωστά ήταν με το αριστερό του πόδι. Ακόμη χειρότερα, είναι ένδειξη ότι τώρα που πήρε φόρα (μεταφορικά πάντα) θα αρχίσει να σχολιάζει τα πάντα. Ευτυχώς όπως φαίνεται υπάρχει αντίλογος.

Όπως γράφαμε πρόσφατα και για τον Νίκο Παππά, τελευταία μια σειρά από αθλητές έρχονται για να αμφισβητήσουν το στερεότυπο του αθλητή που δεν ξέρει να πει τίποτε άλλο πέρα από το “η μπάλα είναι στρογγυλή” και “βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά”. Ο Γιώργος Μπαντής που αγωνίζεται στον Πανιώνιο έχει ξαναδείξει δείγματα γράφης, πρωταγωνιστώντας στη στήριξη της Ηριάννας Β.Λ. στο χώρο του αθλητισμού:

Κάνω κάλεσμα σε ανθρώπους του αθλητισμού που αισθάνονται την αδικία απέναντι σε έναν νέο άνθρωπο να συνυπογράψουν το κεί…

Posted by Giorgos Bantis/Γιώργος Μπαντής on Dienstag, 18. Juli 2017

Ο Γιώργος Μπαντής δεν έμεινε εκεί όμως. Aυτή τη φορά ήταν το ζήτημα των σημαιών στα χέρια παιδιών προσφύγων και μεταναστών, που φέτος κατέληξε στις πέτρες που έσπασαν τα τζάμια του σπιτιού του 11χρονου Αμίρ. Το ποστ του Μπαντή ήταν η καλύτερη έμμεση τάπα που μπορεί να φανταστεί κανείς για όλους αυτούς, και εννοείτε και για τον πρώην συνάδελφό του:

Έλληνες,πανηγυρίστε είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης!!!Υ.Γ Βγάλτε την φόρμα απο τον Γερμανό.

Posted by Giorgos Bantis/Γιώργος Μπαντής on Sonntag, 5. November 2017

Με τους ρυθμούς του Τσιάρτα ειδικά, μέχρι να σκεφτεί απάντηση θα έχει περάσει κανένας χρόνος.

Best of internet