Quantcast

Kαι από χρέη για χορταρικά κινδυνεύει να πέσει κατηγορία ο Παναθηναϊκός

H πράσινη ΠΑΕ φαίνεται πως χρωστάει λεφτά (και) σε μανάβηδες και ενδέχεται να μετανιώσει σύντομα το χρώμα της φανέλας της

THE NEWSROOM

10 Οκτωβρίου 2017

Δεν είναι μόνο το γκαζόν αυτό το οποίο απειλεί να σύρει στο βούρκο τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Έθνος, η πράσινη ΠΑΕ εκτός από όλους όσους μιλάνε ελληνικά και αρκετούς που δε μιλάνε, χρωστάει και σε μανάβικα τα οποία ζητούν την πληρωμή τους.

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο σημερινό ρεπορτάζ, η ΠΑΕ χρωστάει 6.00 ευρώ σε εταιρεία που εμπορεύεται λαχανικά, αν και δε γνωρίζουμε αν τα ζαρζαβατικά και λοιπά χορταρικά είναι από μία αγορά ή περισσότερες. Επίσης πέρα από τα κολοκύθια και το σταμναγκάθι, υπάρχει η αίτηση στην ΕΕΑ που αφορά την εγγυητική επιστολή από την πλευρά των εταιρειών που έκαναν συντήρηση των γηπέδων, υπάρχουν οι προσφυγές όπως αυτή του Λέτο (που ζητά 181.135 ευρώ) και υπάρχουν οι απαιτήσεις των μάνατζερ.

Και σαν να μην έφταναν όλα, αναφέρεται πως η ΠΑΕ χρωστάει λεφτά και σε κάμποσα ξενοδοχεία στα οποία έμεναν οι παίχτες της για τους εκτός έδρας αγώνες. Εντωμεταξύ ο Αλαφούζος την έχει κάνει, το ταμείον είναι μείον και δε φαίνεται να υπάρχει ιδιαίτερη προοπτική. Εκτός από την προοπτική να πέσει κατηγορία ο Παναθηναϊκός επειδή χρωστάει 10 κιλά φασολάκια, το οποίο ομολογουμένως είναι ένα επίτευγμα από μόνο του.

 

 

Best of internet