Quantcast

To καλύτερο γκολ για το 2017 μπήκε σε τελικό κυπέλλου στην Τανζανία

Ο αγώνας μεταξύ της Misosi και της Goms είχε καλύτερα highlights από το ελληνικό πρωτάθλημα εκείνης της χρονιάς

Κώστας Αρβανίτης

3 Οκτωβρίου 2017

Ξεχάστε το Μέσι: το καλύτερο γκολ για το 2017 μπήκε σε αγώνα στην Τανζανία. To ματς ήταν ο τελικός του Κυπέλλου Ndondo στην Τανζανία και οι ομάδες που αγωνίζονταν η Misosi FC εναντίον της Goms FC. Αργήσαμε λίγο να το μάθουμε, καθώς ο τελικός έγινε στις 13 Αυγούστου αυτή της χρονιάς αλλά ποτέ δεν είναι πραγματικά αργά για τα ωραία πράγματα.

Η GFC προηγούνταν με 1-0 και ο τερματοφύλακας της είχε τη μπάλα στα χέρια του μετά από αποτυχημένη εκτέλεση φάουλ της MSF. Προφανώς όμως ήταν απασχολημένος να σκέφτεται φιλοσοφικά θέματα ή τη ματαιότητα της ζωής, καθώς έστησε τελείως αφηρημένος τη μπάλα για βολέ με αποτέλεσμα να τσιμπήσει τη μπάλα ο επιθετικός της MSF και να σκοράρει like a boss ισοφαρίζοντας έτσι στο 70′ τον γκαντέμη αντίπαλο.

Για να ολοκληρωθεί το μεγαλείο της στιγμής, οι οπαδοί της MSF μπήκαν κανονικά στο γήπεδο για να πανηγυρίσουν (σε μια φάση που θύμισε πανηγύρι με τη Γιώτα Γρίβα στο Αγρίνιο) με αποτέλεσμα στο τέλος να μπουκάρουν και τα τοπικά ΜΑΤ για να αποκαταστήσουν την τάξη. Υπέροχες στιγμές πραγματικά που μας θυμίζουν πόσο ωραίο είναι το ποδόσφαιρο σε τέτοιες φάσεις, ίσως καλύτερο κι από τους παίχτες και τα γήπεδα των εκατομμυρίων ακόμη κι αν οι παίχτες παίζουν μέσα στη σκόνη.

Εμείς πάντως διαλέγουμε Τανζανία. Στο κάτω κάτω α) το γήπεδο με τις πέτρες κάτω δεν έχει και τρομερή διαφορά με τους Ζωσιμάδες (αξέχαστα θα μας μείνουν τα ανοιχτά μπεκ) και β) κι εδώ μπουκάρουν στο γήπεδο, απλά εδώ αντί για πανηγύρι ο στόχος είναι να πετύχεις τον απέναντι οπαδό στο κεφάλι με ένα καλοριφέρ.

Best of internet