Quantcast

Πέθανε ξαφνικά ο πατέρας των Αντετοκούνμπο σε ηλικία 53 ετών

Ο Τσάρλς Αντεντοκούνμπο υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στις ΗΠΑ

THE NEWSROOM

30 Σεπτεμβρίου 2017

Μεγάλη απώλεια για την οικογένεια Αντετοκούνμπο αφού ο πατέρας Τσαρλς απεβίωσε στο Μιλγουόκι των ΗΠΑ. Ο 53άχρονος υπέστη ανακοπή καρδιάς μέσα στο σπίτι του στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Η θλίψη είναι τεράστια για την οικογένεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ ο Θανάσης πήρε ειδική άδεια από τον Παναθηναϊκό και πετάει εσπευσμένα για το Μιλγουόκι.

Ο Τσαρλς Αντετοκούνμπο ήταν και ο ίδιος αθλητής, αφού είχε υπάρξει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στη Νιγηρία,από την οποία ήρθε στην Ελλάδα το 1991 μαζί με τη σύζυγό του, Βερόνικα. Μάλιστα ο ίδιος είχε εμφυσήσει το «μικρόβιο» του αθλητισμού, όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή του:

«Κι εγώ έπαιζα ποδόσφαιρο, οπότε ήταν φυσιολογικό να τους παρακινήσω για να ξεκινήσουν να ασχολούνται με το σπορ. Τους πήγαινα στο πάρκο και τους μάθαινα, αφού ως πρώην ποδοσφαιριστής, είχα πολλά κόλπα και δεξιότητες να τους διδάξω! Ήξερα πως σίγουρα τα παιδιά θα στραφούν στον αθλητισμό. Προσωπικά, έπαιξα ποδόσφαιρο γιατί δεν είχα άλλη επιλογή. Μπορεί να ήμουν καλύτερος στο μπάσκετ. Ήμουν πραγματικά καλός στο ποδόσφαιρο, στο βόλεϊ.»

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον θάνατό του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

Best of internet