Quantcast

Ο τιτάνας Κομπότης δήλωσε στο δικαστήριο ότι δεν έχει παίξει ποτέ στοίχημα

Εμείς στηρίζουμε τον διωκόμενο ισχυρό άντρα του Λεβαδειακού και πιστεύουμε ότι η δίκη θα έρθει διπλό στο 92′

THE NEWSROOM

28 Σεπτεμβρίου 2017

Eκπληκτικές δηλώσεις έκανε ο ισχυρός άντρας του Λεβαδειακού Γιάννης Κομπότης στη σημερινή του απολογία στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων όπου δικάζεται για το σκάνδαλο Koriopolis. Ο Γιάννης Κομπότης, ο οποίος αποτελεί μια από τις σταθερές διαχρονικά του ελληνικού ποδοσφαίρου, κατηγορείται για δωροδοκία στον αγώνα Ηλιούπολη-Λεβαδειακός 2-4 (ανατροπή από 2-1 στο ημίχρονο) και παράνομο στοιχηματισμό.

Ο ηγέτης μιας από τις πιο επιρρεπείς στα …προβλέψιμα αποτελέσματα ομάδες της Σουπερλγίγκας αρνήθηκε τις κατηγορίες και είπε ότι ήταν απλά μια ανατροπή, όπως ήταν αυτή στο ντέρμπι της Κυριακής. Για να κορυφωθεί η απόλαυση, ο Γιάννης Κομπότης δήλωσε ότι δεν έχει παίξει ποτέ στοίχημα και κυρίως ότι δεν είναι τζογαδόρος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις αυτού του ήρωα του ελληνικού αθλητισμού. Εξαιρετικά συγκινητικό και το σημείο που μιλάει για το ηθικό πλήγμα που δέχτηκε:

«Μου έχει στοιχίσει πολύ αυτή η ιστορία. Εγώ δεν έχω σχέση με όλα αυτά. Δεν έχω σχέση με στημένα παιχνίδια. Δεν έχω παίξει ποτέ μου στοίχημα. Δεν είμαι τζογαδόρος, δεν πάω ούτε στο καζίνο. Τον Τσακογιάννη δεν τον έχω συναντήσει ποτέ. Στο Ηλιούπολη-Λεβαδειακός είχε πολύ δυνατό άνεμο που έπαιξε ρόλο. Το φυσιολογικό ήταν να έρθει 2-6 ή 2-7. Με πειράζει μόνο το ηθικό κομμάτι.»

«Μου άνοιξαν τους λογαριασμούς που είχα από το 1991 και δεν βρήκαν τίποτα. Στο συγκεκριμένο ματς είχα διακόσιους σφυγμούς. Αν είχε ακουστεί οποιαδήποτε φήμη, θα ήμουν ήρεμος, δεν θα ήμουν έτσι. Στο ημίχρονο πήγα και στα αποδυτήρια και έβαλα τις φωνές στους παίκτες. Πάρτε για παράδειγμα το ΑΕΚ-Ολυμπιακός που έγινε την Κυριακή.»

«Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 0-2 και τελικά νίκησε η ΑΕΚ με 3-2. Και μιλάμε για δύο ισοδύναμες ομάδες. Ενώ ο Λεβαδειακός είχε μεγάλη διαφορά με την Ηλιούπολη. Στα αθλητικά όργανα δικαιωθήκαμε και αποδείχτηκε ότι είμαστε πεντακάθαροι»


Για το ίδιο θέμα μίλησε και ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ηλιούπολης, Μιχάλης Νικολόπουλος, ο οποίος τόνισε:

«Άνοιξαν όλοι οι λογαριασμοί μου και αποδεικνύεται ότι δεν έχω σχέση με παράνομα στοιχήματα και με όλα αυτά. Από το πόρισμα του ΣΔΟΕ δεν προέκυψε κάτι μεμπτό.

Στις συνομιλίες που ακούγομαι, απλώς προσπαθούμε να καταλάβουμε σε τι κατάσταση ήταν οι αντίπαλοι. Κατηγορούμαι ότι προσέγγισα τον διαιτητή σε κάποιο ματς, αλλά σε αυτό το παιχνίδι ο διαιτητής με απέβαλε. Είναι αντιφατικό αυτό. Υποτίθεται ότι έχουμε στήσει ματς, αλλά δεν βλέπω κατηγορούμενους από τις άλλες ομάδες. Ποτέ μου δεν έχω παίξει στοίχημα. Τα ματς της Ηλιούπολης δεν τα είχε το κουπόνι του ΟΠΑΠ.


Τα όσα λέγονται για το Ηλιούπολη-Λεβαδειακός είναι ανακρίβειες. Ο Λεβαδειακός είχε πολύ καλούς παίκτες. Ήταν πολύ κακές οι καιρικές συνθήκες, είχε δυνατό αέρα. Στο πρώτο ημίχρονο η Λιβαδειά έχανε ευκαιρίες και η Ηλιούπολη έβαζε γκολ. Για το αυτογκόλ που έβαλα, εξοστρακίστηκε η μπάλα, πήγε στο δοκάρι και μέσα. Παρόμοια φάση έγινε και χθες στο Γιουβέντους-Ολυμπιακός με τον Ένγκελς που την έστειλε στο δοκάρι και παραλίγο να μπει αυτογκόλ»

Ελπίζουμε αυτοί οι άδικα κυνηγημένοι άνθρωποι να βρουν το δίκιο τους μια μέρα.

(πηγή)

Best of internet