Αποχωρεί από το ποδόσφαιρο γνωστός κοσμαγάπητος ποινικολόγος

abaluben

Αποχωρεί από το ποδόσφαιρο γνωστός κοσμαγάπητος ποινικολόγος

Αλέξης Κούγιας: «Πουλάω και φεύγω από το ποδόσφαιρο»


Ελευθέριος Γώγος · 27 Σεπτεμβρίου 2017

Την πρόθεσή του να αποχωρήσει όχι μόνο από την Λάρισα αλλά και από το ελληνικό ποδόσφαιρο, εξέφρασε ο Αλέξης Κούγιας μέσω συνέντευξης Τύπου. Ως τιμή πώλησης των «βυσσινί» έθεσε το ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ.

«Ξεκινάω με μια ευχή. Ο παλιός γιατρός της ομάδας μας ο κ. Καραμπάτσας να γίνει καλά. Η απόφαση που πήρα είναι αμετάκλητη. Αποφάσισα να αποχωρήσω από το ποδόσφαιρο. Από σήμερα οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται να αγοράσει τις μετοχές είμαι στη διάθεσή του, η τιμή είναι 3 εκατομμύρια ευρώ. Οποιος θέλει να πάρει μια ιδιόκτητη ΠΑΕ που έχει την ιστορία της ΑΕΛ και όλα τα υπόλοιπα είμαι εδώ»

Και συνέχισε λέγοντας

«Είχα αποφασίσει να μείνω για όλη μου την ζωή. Ερχόμενος εδώ, ένιωσα τη λαχτάρα του κόσμου και πίστευα στην πορεία θα γεμίζαμε τις εξέδρες. Ήξερα ότι θα παλέψω με το παρασκήνιο, αλλά πίστευα ότι έχοντας πίσω μου την ιστορία της ΑΕΛ που προκαλεί σεβασμό θα πήγαιναν όλα καλά. Δεν είχα λοιπόν να φοβηθώ τίποτα. Όταν πήρα την ΑΕΛ υπήρχε ένα δελτίο. Είχα στο μυαλό μου γνωρίζοντας το ποδόσφαιρο, ότι θα πετύχω ένα αποτέλεσμα με χρήματα λιγότερα από αυτά που έδωσαν οι προηγούμενοι. Έβαλα στόχους για την επόμενη 5ετια. Γνώριζα ότι μόλις θα έβγαινα Σούπερ Λίγκα, αλλά δεν περίμενα πως θα με βρίζανε εμένα και τους δικούς μου ανθρώπους. Με ενορχηστρωτή την ερασιτεχνική ΑΕΛ. Δεν περίμενα να γίνεται ένας τόσο λυσσασμένος πόλεμος εναντίον μου. Φτάσανε στο σημείο να κατασκευάσουν μία υπόθεση ότι υπάρχει εγκληματική οργάνωση στην Λάρισα και εγώ είμαι επικεφαλής. Δεν περίμενα λοιπόν να συναντήσω τέτοια περιβάλλον».

Κλείνοντας πάντως ξεκαθάρισε πως η απόφασή του να απεμπλακεί από την ΠΑΕ, δεν σημαίνει πως θα την παρατήσει μέχρι να βρεθεί αγοραστής.

«Παραδίδω ένα προπονητικό κέντρο, παραδίδω ένα γήπεδο ανακαινισμένο, το ΑΕΛ FC ARENA. Παραδίδω την ΑΕΛ με ένα ραδιόφωνο. Στο τέλος αν αυτός ο πόλεμος οδηγήσει σε ένα νέο μεσσία αγοραστή θα φανεί το επόμενο διάστημα. Μέχρι τότε δεν θα αφήσω την ομάδα μου να ξανά πάει εκεί που είναι. Αν δεν βρεθεί αγοραστής, η λειτουργία της ομάδας είναι εγγυημένη. Δεν μπορώ να πολεμήσω την ανώνυμη και άνανδρη βρομιά».

Θα λείψει αρκετά από το ελληνικό ποδόσφαιρο ο διάσημος παρκούριστας δικηγόρος, κυρίως η αγάπη που έδειχνε σε τερματοφύλακες στη φυσούνα

Οι ψύχραιμες συναντήσεις του με ιδιοκτήτες άλλων ΠΑΕ

Οι εκπληκτικές σχέσεις που είχε με τους οπαδούς σε όποια ομάδα και αν πήγαινε

Μα πάνω από όλα, θα μας λείψει η κόσμια συμπεριφορά του εντός και εκτός γηπέδων

Μαύρη η σημερινή μέρα για τον Κάμπο και την Σούπερ Λίγκα.

Best of internet