Quantcast

LUBET: Το τέλος του κόσμου θα έρθει όταν ο Τσιλιγγίρης πιάσει 6 στα 6

Καλοφάγωτος ο κυριακάτικος κουβάς

Ιωάννηc

24 Σεπτεμβρίου 2017

Έλα καλησπέρα. Μπορεί να μην ήρθε το τέλος του κόσμου στις 23 Σεπτεμβρίου όπως λέγανε, ξημέρωσε όμως μια μέρα όπου ο Παναθηναϊκός είναι στους υποψήφιους να υποβιβαστούν και η ΑΕΚ έχει αρκετές πιθανότητες να βρεθεί στο +5 από τον Ολυμπιακό. Και δεν έχουμε 1993.

Λοιπόν, μπαίνω στο ψητό γιατί ο κουβάς δεν μπορεί να περιμένει. Στο πρωτάθλημα της Ρωσίας, η Ούφα υποδέχεται την Άρσεναλ Τούλα. Τρεις συνεχόμενες ήττες για τους γηπεδούχους, στις οποίες μάλιστα δεν έχουν σκοράρει. Η Άρσεναλ Τούλα δεν είναι σε πολύ καλύτερη μοίρα, βρίσκεται μια θέση πάνω στο βαθμολογικό πίνακα έχοντας 1 βαθμό παραπάνω. Από τις 5 Αυγούστου έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης η Ούφα, ελπίζω να το κάνει σήμερα.

Ούφα – Άρσεναλ Τούλα: draw no bet  Ούφα, απόδοση 1,57

Πάμε τώρα στο γειτονικό πρωτάθλημα της Βουλγαρίας, εκεί όπου η προτελευταία Σεπτέμβρι Σόφια, υποδέχεται την δεύτερη στη βαθμολογία Λουντογκόρετς. Σε 4 από τα 5 εντός που έπαιξε δεν έχει σκοράρει η Σεπτέμβρι, στα 4 από τα 5 εκτός δεν έχει δεχθεί γκολ η Λουντογκόρετς. Θα σκοράρει η Σεπτέμβρι στις 24 Σεπτέμβρη. Μάρκο Σεφερλή πού στέλνω βιογραφικό;
Σεπτέμβρι Σόφια – Λουντογκόρετς: over0,5 γηπεδούχου, απόδοση 2,05

Περνάμε στη Segunda Division, εκεί όπου η Rayo Vallecano που έχει να κερδίσει από την 1η αγωνιστική και έχει να σκοράρει από τη 2η αγωνιστική, υποδέχεται την Cultural Leonesa που έχει να χάσει από την 1η αγωνιστική και σκοράρει 2,2 γκολ ανά αγώνα. Ασύμφορη η απόδοση του άσου αλλά θα νικήσει η γηπεδούχος.

Βαγιεκάνο – Λεονέσα: 1, απόδοση 1,62

Στον πορτογαλικό Βορρά, στο παραδοσιακό Ξάνθη – ΟΦΗ  της χώρας του Φερνάντο Σάντος, η Γκιμαράες αντιμετωπίζει την εντυπωσιακή φέτος Μαριτιμο. Σε άσχημη φόρμα οι γηπεδούχοι, που μεσοβδόμαδα ταξιδεύουν στην Τουρκία για το ματς με την Κόνιασπορ. Τρίτοι στη βαθμολογία οι φιλοξενούμενοι, βλέπει την πλάτη τους η Μπενφίκα. Ξεκάθαρος άσος.
Γκιμαραες – Μαριτιμο: 1, απόδοση 1,97

Στα δικά μας, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό πριν το ταξίδι του δεύτερου στο αγαπημένο του Τορίνο.  Δυνατό ξεκίνημα για την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, έστω και αν αυτό οφείλεται σε αποτελέσματα όπως το 0-1 στη Λαμία με -όχι και τόσο- πέναλτι.  Μια Λαμία που μια εβδομάδα μετά έφαγε 3 γκολ από τον Ατρόμητο σε ένα ημίχρονο, χωρίς να χρειαστεί πέναλτι. Ακόμα ψάχνει το γκολ ο καλύτερος επιθετικός του πρωταθλήματος, Μάρκο Παλτάγια, ψάχνει τις πτήσεις από Ελευθέριος Βενιζέλος ο Κοσοβάρος στρατηγός Μπέσνικ Χάσι σε περίπτωση που οι Πειραιώτες δεν πάρουν βαθμό ή βαθμούς από το ντέρμπι. Μακάρι η μοναχοκόρη της προσφυγιάς να ανασύρει από τον βούρκο της ανεργίας τον Τάκη Λεμονή, ωστόσο εγώ θα πάω με τα πολλά γκολ αδιαφορώντας για το αποτέλεσμα. Over.

ΑΕΚ – ΟΣΦΠ: over2,5, απόδοση

Για να συμπληρωθεί η εξάδα, ένα οβεράκι το βράδυ της Δευτέρας από τη Βουλγαρία, με τις άμυνες των Μπερόε Στάρα Ζαγκόρα  και Λέφσκι να γίνονται σαν βουλγάρικα θυμιατά για να πληρωθούμε το 1,73.

Μπερόε Στάρα Ζαγκόρα – Λέφσκι: over2,5, απόδοση 1,73

Δεν σας χάλασε αυτό το 0/6.

 

 

 

 

Best of internet