Quantcast

Η Θέλτα έφαγε πρόστιμο επειδή δεν πήγε αρκετός κόσμος στο γήπεδο να τη δει

Η κατάσταση στις κερκίδες της ισπανικής ομάδας στις δύο πρώτες αγωνιστικές δεν ήταν αυτό που λέμε ασφυκτική

LUBEN CREW

20 Σεπτεμβρίου 2017

Ένα αρκετά ασυνήθιστο πρόστιμο έφαγε η ισπανική ομάδα Θέλτα Βίγκο από την διοργανώτρια αρχή της La Liga. Η ομάδα από το Βίγκο έφαγε πρόστιμo καθώς απέτυχε να γεμίσει τo απαιτούμενο 70% των θέσεων του γηπέδου της στα πρώτα δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος του 2017/2018.

Ο κανονισμός του ισπανικού πρωταθλήματος λέει πως πρέπει να υπάρχει μια ελάχιστη προσέλευση κόσμου για να μην υπάρχουν χρηματικές κυρώσεις. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, το παιχνίδι ανάμεσα στη Θέλτα και τη Ρεάλ Σοσιεδάδ παρακολούθησαν 16.961 οπαδοί και αυτό με την Αλαβές 17.384.

To επόμενο παιχνίδι εντός έδρας για τη Θέλτα είναι την Πέμπτη με τη Χετάφε, αν και ένα τέτοιο μεσοβδόμαδο ματς θεωρείται απίθανο να προσελκύσει πολλούς οπαδούς. Η διοίκηση της Θέλτας προσπαθώντας να αποφύγει περισσότερα πρόστιμα από τη Λα Λίγκα έχει μειώσει πολύ τις τιμές των εισιτηρίων, το ακριβότερο εκ των οποίων θα κάνει μόλις 40 ευρώ.

Οι όχι ιδιαίτερα γεμάτες κερκίδες της Θέλτα αναδείχθηκαν ακόμη περισσότερο στην τηλεόραση. Ιδίως τα πλάνα που παίρνονταν μέσα από τις κερκίδες έδειχναν ότι το ματς δεν είχε τραβήξει και πάρα πολύ κόσμο.

(πηγή)

Best of internet