Quantcast

LUBET: Τσιλιγγίρης ενάντιον ταμείου, σα να λέμε Τίγρης εναντίον Κούγια

Θα σέβεστε τα σημεία που δίνει ο Τσίλι

Ιωάννηc

10 Σεπτεμβρίου 2017

Καλησπέρα φίλοι μου. Μετά από διακοπή δύο εβδομάδων για να ξεκουραστούν και οι μπουκ από τη φάπα, η στήλη επιστρέφει δριμύτερη με την επανέναρξη των εθνικών πρωταθλημάτων. Στο διάστημα που μεσολάβησε, η Εθνική Μυκόνου δυσκόλεψε την πρόκριση της στην τελική φάση του Μουντιάλ παίρνοντας μόλις μία ισοπαλία σε δύο εντός έδρας αγώνες, ενώ η Εθνική Σύρου μετά από ένα μουδιασμένο ξεκίνημα στο Ευρωμπάσκετ, νίκησε τους Λιθουανούς και πέρασε στους 8 της διοργάνωσης.

 

Για πάμε. Στην Ιταλία, η Λάτσιο υποδέχεται τη Μίλαν για την 3η αγωνιστική. Ανεβασμένη φέτος η Μίλαν με σημαντικές προσθήκες, έχει από τώρα το μυαλό της στα κρίσιμα ματς με την ΑΕΚ τον Οκτώβριο καθώς εντός συνόρων δεν έχει συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες μέχρι στιγμής. Οι Λατσιάλι έχουν μια λευκή ισοπαλία με τη Σπαλ και μια νίκη εκτός με την Κιέβο. Απέναντι στη Μίλαν εκτιμώ ότι θα εκμεταλλευτούν την έδρα τους και θα σκοράρουν πάνω από μία φορά.
Λάτσιο – Μίλαν: over1,5 γηπεδούχου, απόδοση 2,1

 

Στη Σουηδία, η Έρεμπρο φιλοξενεί την Μάλμε που βρίσκεται στην κορυφή αλλά προέρχεται από αρνητικά αποτελέσματα. Θα το πετάξει ένα γκολάκι η γηπεδούχος, ενώ λογικά θα σκοράρει και το φαβορί. Goal-goal.
Έρεμπρο – Μάλμε: g-g απόδοση 1,57

 

 

Στην Κοπεγχάγη, οι πρωταθλητές παραπαίουν έχοντας μόλις 2 νίκες σε 7 αγωνιστικές. Με τον Έλληνα ηγέτη Κάρλος Ζέκα πλέον στη σύνθεση τους, οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν κόντρα στη Μίντιλαντ να ξεκινήσουν την αντεπίθεση τους. Θα ποντάρω στην ομάδα του ξενιτεμένου Ελληνόπουλου.
Κοπεγχάγη – Μίντιλαντ: 1, απόδοση 2,1

 

 

Στη γείτονα χώρα, η Οσμανλίσπορ δεν έχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα και στο εντός έδρας με τη Γκιόζτεπε που δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, θα της δοθεί η δυνατότητα να πάρει το πρώτο τρίποντο. Δεν έχουν περιθώρια για απώλεια οι γηπεδούχοι και θα τους εμπιστευθώ.
Οσμανλισπορ – Γκιοζτεπε: 1, απόδοση 1,87

 

 

Αφού εμπιστεύομαι σήμερα όλες τις φορμαρισμένες ομάδες της Ευρώπης, θα ήταν παράλειψη να μην παίξω τον άσο της Σταντάρ Λιέγης απέναντι στη Σαρλερουά, στην πατρίδα του Ένγκελς, του Ζιλέ και του Λουκάκου. Η Σταντάρ που ξεκίνησε το πρωτάθλημα με 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 3 ήττες, αντιμετωπίζει τη Σαρλερουά που έχει κάνει το 5 στα 5. Ο ορισμός του άσου.
Σταντάρ Λιέγης – Σαρλερουά: 1, απόδοση 2

 

Τέλος, στο ΟΑΚΑ, σε ένα ματς κεκλεισμένων των θυρών όπου δεν θα μπορέσουν να στηρίξουν την Ένωση όσοι πήγαν στο Ελ. Βενιζέλος να υποδεχθούν με τιμές τον 4ο επιθετικό της Ισπανικής Κασιόπης, η ΑΕΚ υποδέχεται τη Λάρισα. Αγώνας που θα διεξαχθεί στον απόηχο του ξυλοδαρμού του ηγέτη της Λάρισας κ. Κούγια από φίλο της Ένωσης σε καφετέρια στη Βουλιαγμένη. Η Ένωση που ενισχύθηκε με Κονέ και Αραούχο δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει δυσκολίες απέναντι στο θεσσαλικό μεγαθήριο, και η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι θα νικήσει χωρίς να δεχθεί γκολ.
ΑΕΚ – ΑΕΛ: 1 και n-g, απόδοση 1,44
Αυτές οι επιλογές μου για σήμερα, συγχαρητήρια σε όσους με ακολουθήσουν

Best of internet