Quantcast

Επίσημο: Πληρώθηκε τελικά η ρήτρα του Νεϊμάρ

Ο βραζιλιάνος παίκτης της Παρί θα παίρνει 3.500 ευρώ την ΏΡΑ

THE NEWSROOM

3 Αυγούστου 2017

Το τέλος του 25χρονου μεσοεπιθετικού από τους Blaugrana γράφτηκε και τυπικά το απόγευμα της Τετάρτης (03/08) καθώς ο δικηγόρος, Χουάν δε Διός Κρέσπο, έφτασε στα γραφεία του καταλανικού club συνοδευόμενος από άλλους δικηγόρους και έναν συμβολαιογράφο και κατέθεσε την επιταγή στον δενικό διεθυντή της Μπαρτσελόνα, Οσκαρ Γκράου.

Ο Νεϊμάρ, ο οποίος σύμφωνα με τους Γάλλους έχει ήδη υπογράψει στην Παρί Σεν Ζερμέν, θα πετάξει τις επόμενες ώρες στην γαλλική πρωτεύουσα με ιδιωτική πτήση και η παρουσίαση αναμένεται πριν το ματς με την Αμιέν για την πρεμιέρα της Ligue1 (05/08). Οι Καταλανοί ανακοίνωσαν το γεγονός μέσω του επίσημου sites τους. Η ανακοίνωση καταλήγει με τον εξής τρόπο. «Περιμένουμε από την UEFA να εξετάσει τις λεπτομέρειες της συμφωνίας έτσι ώστε να διαπιστώσει αν πρέπει να προχωρήσει σε πειθαρχικές κυρώσεις».

Η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου είναι γεγονός και ολοκληρώθηκε με τον Νεϊμάρ να βρίσκει τα χρήματα από χορηγία από το Κατάρ και συγκεκριμένα από την εταιρία της οποίας ιδιοκτησία είναι η Παρί Σεν Ζερμέν [QSI] και να μένει ουσιαστικά ελεύθερος. Ο Βραζιλιάνος σταρ, που σε τέσσερα χρόνια στο Camp Nou έπαιξε σε 186 ματς και σκόραρε 105 φορές κατακτώντας 8 τίτλους, θα βάλει υπογραφή σε συμβόλαιο για 5 χρόνια και θα λαμβάνει ετησίως 30 εκατ. ευρώ καθαρά.

Best of internet