Quantcast

Στριπτιτζάδικο στο Χιουστον κρεμάει τη φανέλα του Τζέιμς Χάρντεν, επειδή είναι ο καλύτερος πελάτης του

Ένας μικρός φόρος τιμής για τα λεφτά που έχει σπαταλήσει εκεί ο σούπερ σταρ των Houston Rockets

THE NEWSROOM

28 Ιουλίου 2017

Όπως διαβάσαμε σε διάφορα αμουρικάνικα δημοσιεύματα, γνωστό στριπτιτζάδικο στο Χιούστον κρέμασε στο μαγαζί την φανέλα του Τζέιμς Χάρντεν, σαν μία κίνηση ευγνωμοσύνης, για τις πολλές ώρες και τα χρήματα που έχει ξοδέψει εκεί ο all star guard γκαρντ, τα τελευταία 5 χρόνια που βρίσκεται στο Χιούστον.

Ο Τζέιμς Χάρντεν, ύστερα από τρία χρόνια (2009-2012) στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ (μαλάκα Sam Presti κανένας δεν ξεχνάει το έγκλημα αυτό), από το 2012 αγωνίζεται στους Χιούστον και αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων παικτών στο ΝΒΑ. Ήταν ο ηγέτης των Ρόκετς (μη ξεχνάμε ότι ήρθε και ο Κρις Πολ φέτος) και το καλοκαίρι υπέγραψε το μεγαλύτερο συμβόλαιο στο ΝΒΑ , θα πάρει κάτι παραπάνω από 220 μύρια τα επόμενα 6 χρόνια.

Στην σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν εκ των φαβορί για το βραβείο του MVP στο πρωτάθλημα, έχοντας μέσο όρο 27.4 πόντους και 7.6 ασίστ, αλλά αυτό κατέληξε στα χέρια του εκτροχιασμένου Ράσελ Ουέστμπρουκ. Οπότε κάτι η φοβερή σεζόν που έκανε, κάτι το υπερσυμβόλαιο που υπέγραψε, λογικό να ξημεροβραδιάζεται στα strip clubs.

Best of internet