Quantcast

Χιλιάδες Αεκτσήδες μαζεύτηκαν χτες για τον αγιασμό του χωραφιού όπου θα χτιστεί η «Αγιά Σοφιά»

Μόνο ο Άγιος Κωνσταντίνος έλειπε από το χθεσινό πανηγυράκι που στήθηκε στη Ν. Φιλαδέλφεια

Γιώργος Τσαγκόζης

28 Ιουλίου 2017

Χιλιάδες οπαδοί της ΑΕΚ, πολλοί παπάδες, η ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ και φυσικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Μελλισανίδης μαζεύτηκαν χτες μέσα στο λιοπύρι, στο κτήμα της Νέας Φιλαδέλφειας όπου θα χτιστεί το νέο γήπεδο της ομάδας να παραβρεθούν στον αγιασμό του χωραφιού που γίνεται για να πάει καλά η ανοικοδόμηση του γηπέδου.

Ο Αγιασμός στη Νέα Φιλαδέλφεια

Δεν είναι πια όνειρο. Είναι μια πραγματικότητα που εκατομμύρια Ενωσίτες περίμεναν χρόνια για να τη ζήσουν. Τα δικά μας τείχη θα υψωθούν και πάλι στα ιερά χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας και από σήμερα έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή της ΑΕΚ στο σπίτι της.Η τελετή του Αγιασμού εν όψει της έναρξης των εργασιών για την κατασκευή του Κέντρου Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού «Αγιά Σοφιά», πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 27 Ιουλίου. Παρακολουθήστε εδώ το βίντεο από την τελετή. #AgiaSofia #AekfcHome #AekfcDream #OurHome #ComingHome

Posted by AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ on Donnerstag, 27. Juli 2017

Μεγάλος απών ήταν ο αετός της Μπενφίκα ο οποίος αρνήθηκε να πάει δανεικός στην φιέστα της ΑΕΚ.

 

Ουπς..

  

Το σόου πάντως που είχε ετοιμαστεί για τους οπαδούς της ΑΕΚ, αν κρίνουμε από το παρακάτω βίντεο, ήταν ανάλογο με τις φετινές μεταγραφές της ομάδος, φτηνό και απέριττο.

Φωτογραφίες: Aek365, efsyn,

 

Best of internet