Quantcast

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να δώσει το μισό χρέος της Ελλάδας για την απόκτηση του Εμπαπέ από τη Μονακό

Εντάξει προφανώς υπερβάλλουμε, αλλά είναι τρελά τα χρήματα που δίνουν οι Μαδριλένοι για το Γάλλο

THE NEWSROOM

25 Ιουλίου 2017

Πολύ κοντά στο να ξεπεράσει κατά πολύ την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου είναι η νικήτρια του Τσάμπιονς Λιγκ, Ρεάλ Μαδρίτης. Ο προπονητής της, Ζινεντίν Ζιντάν μετά την πώληση του Άλβαρο Μοράτα στην Τσέλσι για 80 ψωροεκατομμύρια και το δανεισμό του Χάιμες Ροντρίγκεζ στη Μπάγερν, είχε τονίσει την ανάγκη απόκτησης ενός επιθετικού. Έτσι, επειδή Ρέαλ είσαι και μπορείς να φέρεις όποιον θες σε ότι τιμή θες, φαίνεται ότι έτρεξε τις διαδικασίες για την πραγματοποίηση της επιθυμίας του Ζιζού.

Σύμφωνα με την Marca, η Ρεάλ έφτασε σε συμφωνία με την Μονακό για την απόκτηση του 18χρονου Γάλλου wonderkid έναντι του ποσού-ρεκόρ των 180 εκατ. ευρώ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ οι πρωταθλητές Ευρώπης θα δώσουν 150 ή 160 εκατ. ευρώ και το υπόλοιπο ποσό θα είναι μπόνους με τον 19χρονο επιθετικό να έχει δώσει ήδη τα χέρια για εξαετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Πλέον, απομένει να δούμε αν είναι πάλι φιδέμπορες στη Marca, μιας και τον προηγούμενο μήνα η Marca είχε γράψει για συμφωνία με Μπαπέ και Ντοναρούμα. Να θυμίσουμε ότι ή πιο ακριβή μεταγραφή μέχρι στιγμής είναι είναι εκείνη του Πογκμπά που κόστισε στη Μαν. Γιουνάιτεντ κάτι παραπάνω από 105 εκατ. ευρώ.

Best of internet