Quantcast

Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο ο μικρός οπαδός της Σάντερλαντ Μπράντλεϊ Λάουρι

Ο 6χρονος συγκίνησε όλο τον κόσμο για τη μάχη που έδωσε με τη σπάνια μορφή καρκίνου από την οποία έπασχε

THE NEWSROOM

7 Ιουλίου 2017

Έχασε τελικά τη μάχη με ένα σπάνιο είδος καρκίνου ο πιτσιρικάς οπαδός της Σάντερλαντ Μπράντλεϊ Λάουρι, σύμφωνα με αυτά που ανακοίνωσε η οικογένειά του. Ο 6χρονος οπαδός της Σάντερλαντ έγινε γνωστός για τη φιλία του με τον σταρ επιθετικό της ομάδας του Ζερμέν Ντεφόε, ενώ κατά τη διάρκεια της μάχης του με το νευροβλάστωμα συγκεντρώθηκε πάνω από 1 εκατομμύρια λίρες για να βοηθηθούν άλλοι.

Σε μια δήλωση που ανέβηκε στη σελίδα της οικογένειας στο Facebook, η μητέρα του Μπράντλεϊ Τζέμα Λάουρι είπε ότι ο μικρός πέθανε την Παρασκευή το απόγευμα στα χέρια του πατέρα του:

“Ήταν ο μικρός μας υπερήρωας και έδωσε τη μεγαλύτερη μάχη μα τον χρειάζονται κάπου αλλού. Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν το πόσο συντετριμμένοι είμαστε.”

Ο Μπράντλεϊ και ο Ντεφόε είχαν φωτογραφηθεί μαζί στο σπίτι του αγοριού στο Μπλάκχολ την τελευταία εβδομάδα αφότου το αγοράκι έκανε πάρτι στο κρεβάτι του σαν αποχαιρετισμό. Καθώς ο Μπράντλεϊ συνέχιζε να παλεύει για τη ζωή του, ο Ντεφόε ξέσπασε σε κλάματα σε μια συνέντευξη με τη νέα του ομάδα (τη Μπόρνμουθ0 την Πέμπτη, όταν ρωτήθηκε για την ειδική τους σχέση.

Όπως δήλωσε ο αστέρα της Πρέμιερ Λιγκ:

“Δε μπορεί να περάσει μία μέρα που θα ξυπνήσω το πρωί και δε θα κοιτάξω το τηλέφωνό μου ή θα σκεφτώ το μικρό Μπράντλεϊ γιατί η αγάπη του είναι αυθεντική και μπορώ να το δω στα μάτια του. Είναι μια ειδική περίπτωση.”

Ο Μπράντλεϊ ήταν μασκότ για την ομάδα πολλές φορές την περασμένη σεζόν και κέρδισε τις καρδιές χιλιάδων οπαδών του ποδοσφαίρου ανά τον κόσμο. Οπαδοί πολλών διαφορετικών ομάδων έφτιαξαν πανό και φώναξαν το όνομά του σε συνθήματα στο γήπεδο.

 

Ήταν επίσης μασκότ για την ομάδα της Αγγλίας στα προκριματικά του Μουντιάλ στο Γουέμπλεϊ που ο Ντεφόε σκόραρε. Ο Ντεφόε ήταν επίσης τιμητικά καλεσμένος στο μεγάλο πάρτυ που έγινε για τα 6α γενέθλια του Μπράντλεϊ το Μάιο.

Οι υποστηρικτές του είχαν κάνει μια τεράστια προσπάθεια να συγκεντρωθούν χρήματα μέσω crowdfunding για να πάει ο μικρός στις ΗΠΑ για ένα πρωτοποριακό είδος θεραπείας, αλλά η οικογένειά του ανακοίνωσε τα Χριστούγεννα ότι ο καρκίνος του είναι ανίατος.

Συνέχισαν παρόλα αυτά να ενημερώνουν τους φίλους ανά τον κόσμο με την χρήση των social media και καθώς το τέλος πλησίαζε, η Τζέμα ανακοίνωσε ότι η υγεία του Μπράντλεϊ χειροτέρευε ραγδαία. Η ίδια η Σάντερλαντ απέτισε φόρο τιμής στον Μπράντλεϊ αποκαλώντας τον “πηγή έμπνευσης”.

Η δήλωση ήταν η εξής:

“O Mπράντλεϊ κέρδισε τα μυαλά και τις καρδιές όλων στο σύλλογό μας με το αδάμαστο πνεύμα του, το απίστευτο θάρρος του και το όμορφο χαμόγελό του, το οποίο θα μπορούσε να φωτίσει ακόμη και τα πιο σκοτεινά δωμάτια. Ήταν μια αληθινή πηγή έμπνευσης.”

Ο σύλλογος δήλωσε πως μοιράζεται την αγάπη του και με την οικογένεια του Μπράντλεϊ.

(πηγή)

 

Best of internet