Quantcast

O Nίκος Παππάς του ΠΑΟ λέει όχι στα ναρκωτικά συμμετέχοντας σε τουρνουά μπάσκετ της ΚΝΕ (VIDEO)

Πράσινος στη φανέλα και κόκκινος στην πολιτική ο γκαρντ του Παναθηναϊκού

THE NEWSROOM

21 Ιουνίου 2017

Ο Νίκος Παππάς του Παναθηναϊκού έχει δείξει επανειλημμένα πως αν και φοράει πράσινη φανέλα, τα πολιτικά του αισθήματα είναι πιο κόκκιννα: στην πλευρά του ΚΚΕ. Το έχει ξεκαθαρίσει άλλωστε στο πρόσφατο παρελθόν πως συγκλίνει αρκετά με το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος:

-Σε είδαμε πρόσφατα ομιλητή σε ένα κάλεσμα του ΚΚΕ για τον αθλητισμό. Πώς ήταν αυτή η εμπειρία; Είχες ξανά υπάρξει κεντρικός ομιλητής για κάποιο θέμα;

Έχουμε ένα είδος συνεργασίας με το ΚΚΕ. Δεν ταυτίζομαι απόλυτα, ούτε είμαι δογματικός σε κάθε απόφαση του κόμματος, αλλά υπάρχουν πολλά με τα οποία συμφωνώ και χαίρομαι που έχουμε αυτή τη συνεργασία.

Από και και πέρα, ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον ζήτημα για τον αθλητισμό και αν είναι δικαίωμα του καθενός να αθλείται ελεύθερα και δωρεάν. Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση και χάρηκα που ήμουν εκεί και προσπάθησα να βοηθήσω τα άτομα που είχαν αυτές τις ανησυχίες.

Ακόμη πιο παλιά μάλιστα ο γκαρντ των πράσινων έχει κάνει και ακόμη πιο εμφατικές πολιτικές δηλώσεις στήριξης του ΚΚΕ:

«Στις εκλογές της 17ης Ιουνίου η απάντηση των εργαζομένων στη νέα θύελλα που φέρνουν πρέπει να είναι ισχυρό ΚΚΕ. Είναι το μόνο κόμμα που στεκόταν και στέκεται σταθερά και αταλάντευτα στο πλευρό των εργαζομένων, των άνεργων και όλων των αδικημένων.
Προειδοποίησε έγκαιρα και επιβεβαιώθηκε. Αυτή τη δύναμη του ΚΚΕ χρειάζεται και την επόμενη των εκλογών ο λαός μας. Γι’ αυτό ψηφίζω ΚΚΕ»

Στην ίδια λογική με την περσινή τοποθέτηση που παραθέσαμε (περί συνεργασίας δηλαδή) ο Νίκος Παππάς στηρίζει αυτή τη φορά το τουρνουά μπάσκετ 3 on 3 που οργανώνει η ΚΝΕ, νεολαία του ΚΚΕ. Η εκδήλωση θα γίνει στο Χαϊδάρι τη Δευτέρα 26 Ιουνίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών.

Το κάλεσμα το κάνει ο ίδιος ο Παππάς μέσω του καναλιού του 902 στο Youtube. Στο βίντεο καλεί στο τουρνουά όλους εκείνους που θέλουν να διεκδικήσουν “ζωή ολόκληρη και όχι σε δόσεις“.

 

 

Haters gonna hate

 

Best of internet