Quantcast

Ανακοινώνει μέσα στη Μεγάλη Βδομάδα το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού ο Τσίπρας!

Κάποιοι κακεντρεχείς θα πούνε ότι δεν έχουμε λύσει τα βασικά προβλήμα

Ελευθέριος Γώγος

8 Απριλίου 2017

 

Μεγάλη Εβδομάδα αυτή που ξεκινά από την Δευτέρα και για τον Παναθηναϊκό! Ο λόγος δεν ειναι άλλος, από το γεγονός πως μέχρι την Μ. Τετάρτη, ο Αλέξης Τσίπρας θα εξαγγείλει όλο το σχέδιο για τη «Νέα Αθήνα», όπου βρίσκεται και το γήπεδο στο Γουδή.

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα «Goal», ο Πρωθυπουργός έχει στα χέρια του το τελικό σχέδιο των αναπλάσεων στον κεντρικό ιστό της Αθήνας. Μάλιστα, ο Αλέξης Τσίπρας φέρεται να έχει ήδη ζητήσει από τους στενούς του συνεργάτες να προετοιμάσουν άμεσα τις ομάδες εργασίας ώστε μετά το Πάσχα να προετοιμαστεί και το νομοθετικό πλαίσιο, για το πρότζεκτ της «Νέας Αθήνας».

Άλλωστε, η κυβέρνηση, θέλει το σύνολο του νομοθετικού πλαισίου να κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή μέχρι τον Ιούλιο. Από εκεί και πέρα, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρης Μπαλτάκος συνάντησε και τον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, για το θέμα του γηπέδου. Στη συνάντηση, αναλύθηκαν όλες οι παράμετροι του πρότζεκτ.

Ο Γιώργος Καμίνης φαίνεται να υποδέχτηκε πολύ ζεστά το σχέδιο για τη «Νέα Αθήνα», δείχνοντας τις προθέσεις του για τη συνέχεια, μιας και θα γίνει μία μεγάλη ανάπλαση στην πρωτεύουσα αλλά και θα απεγκλωβιστεί ο Δήμος από τη «Διπλή Ανάπλαση».

Best of internet