Quantcast
ORIGINALS

8 ιδέες για events εξίσου ιδιοφυή με αυτό των μπάτσων στα Εξάρχεια

Όραμα και καλή θέληση να υπάρχει και μπορούν να γίνουν εκπληκτικά σκηνικά


Εμείς προσωπικά χαιρετίζουμε την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία των συνδικαλιστών της ΕΛ.ΑΣ. να διοργανώσουν εκδήλωση στην πλατεία Εξαρχείων εκδήλωση με τίτλο «Ανοιχτές και Ελεύθερες Πόλεις»Είμαστε βέβαιοι πως θα μαζέψει πολύ κόσμο, θα είναι το πιο hot γεγονός της εβδομάδας, θα κάνει το μπαμ στην περιοχή (μπορεί και πολλά μπαμ) και γενικά θα μείνει αψέχαστη.

Κι επειδή τέτοιες τολμηρές ιδέες που μπορούν να έχουν σουξέ είναι αμαρτία να μένουν μόνες τους, ερχόμαστε να παραθέσουμε μερικές ακόμη ιδέες που θεωρούμε ότι μπορούν να πάνε τρένο. Όποιος ψήνεται για συνδιοργάνωση, ας επικοινωνήσει μαζί μας πριβέ.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Ριάντ Pride Festival

Μπορεί μέχρι και την τελευταία πενταετία άνδρες και γυναίκες να εκτελέστηκαν επειδή εξασκούσαν τη μαγεία, αλλά βάθια μέσα μας το ξέρουμε πως το υπερσυντηρητικό καθεστώς των κληρικών που ελέγχει τη φάση στη Σαουδική Αραβία είναι έτοιμο να βιώσει τη σεξουαλική απελευθέρωση.

Μετά την παρέλαση των ντόπιων LGBT ατόμων που μέχρι στιγμής που κρύβονται για να γλιτώσουν (κυριολεκτικά) το κεφάλι τους, η χώρα που θεωρείται πως είναι ο μεγαλύτερος οικονομικός και ιδεολογικός υποστηρικτής των ανά τον κόσμο τζιχαντιστών θα γίνει η πιο queer χώρα της Μέσης Ανατολής, ενώ το Ριάντ θα γίνει το αραβικό Βερολίνο.

Vegan κουζίνα για τη φυλή Korowai

Έχετε ακουστά τη φυλή Korowai; Η γηγενής αυτή φυλή της Ινδονησιακής Νέας Γουινέας ζει ακόμη σε σεβαστή απόσταση από το σύγχρονο πολιτισμό, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Οι περίπου 4000 ιθαγενείς Korowai ζουν ακόμη μέσα στο δάσος της βροχής, με κάποιες από τις φατρίες των ιθαγενών να μην κρατάνε καμία επαφή με τους λευκούς.

Ένα μέρος των Korowai είναι επίσης ένα μέρος και των λίγων αλλά εκλεκτών καννίβαλων που έχουν απομείνει πια σε αυτόν τον κόσμο. Ένα τόσο μερακλήδικο κρεατοφαγικό κοινό έχει σίγουρα την ανάγκη να μάθει για τις αξίες του vegan κινήματος. Η πιθανότητα να φάνε τον ομιλητή ή την ομιλήτρια δεν πρέπει να μας τρομάζει καθώς ο σκοπός είναι πιο σημαντικός. Μια πρώτη συζήτηση μπορεί να λειτουργήσει σαν ορεκτικό για περισσότερες και το εννοούμε μεταφορικά.

Ειρηνική πορεία της Κου Κλουξ Κλαν στο Κόμπτον

Τους τύπους με τα σεντόνια στο κεφάλι τους ξέρετε όλοι. Η ρατσιστική οργάνωση που την έβρισκε με τους φλεγόμενους σταυρούς και τα λιντσαρίσματα μαύρων έχει χάσει τη δόξα που είχε κάποτε αλλά διάφορες μικρές ομάδες Ιπποτών της Λευκής Φυλής και άλλων τέτοιων ηλίθιων συνεχίζουν να υπάρχουν εδώ κι εκεί στις ΗΠΑ.

Σε μια προσπάθεια να τονώσουν τη δημοτικότητά τους, θα μπορούσαν να επιχειρήσουν μια ειρηνική πορεία στο διάσημο Κόμπτον. Η φτωχή γειτονιά με τους 30+% μαύρους και τους 56% λατίνους/ισπανόφωνους και στην οποία το 90+% των δολοφονιών γίνεται με όπλα, είναι το ιδανικό μέρος για να κάνουν μια νέα αρχή. Μπορεί μάλιστα να πάει τόσο καλά που  να εγκατασταθούν μόνιμα εκεί, στην πιο ήσυχη γωνιά της πόλης.

Εκδήλωση για την κλιματική αλλαγή στο Γουέστερος

Σε αντίθεση με τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και τον Ντόναλντ Τραμπ που το αρνούνται πεισματικά, οι κάτοικοι του Γουέστερος σίγουρα θα θέλουν να ακούσουν οτιδήποτε άλλο πέρα από το “Ο χειμώνας έρχεται”.

Αν δε η εκδήλωση που θα τους πείσει ότι ο κόσμος ζεσταίνεται γίνει στο Βορρά, θα έχει ακόμη και βάρβαρους στο κοινό.

Hμερίδα για την Πράσινη Ανάπτυξη στο Πασαλιμάνι

Δεν έχουμε ιδέα αν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη αγάπη ή μίσος για τις ανεμογεννήτριες και τη βιομάζα στη γνωστή γειτονιά του Πειραιά. Aυτό που είναι αδιαμφισβήτητο είναι η αγάπη τους για οτιδήποτε πράσινο, οπότε αν η διοργάνωση γίνει και με φορέα το ΣΚΑΪ ή κάτι τέτοιο, παίξτε το σπίτι σας ότι θα σαρώσει.

Διαδήλωση επιδειξιών στη Θεσσαλονίκη ενάντια στο στιγματισμό

Aυτές τις μέρες που έχει ξεκινήσει όλη αυτή η αχανής συζήτηση για τον ΠαπαΤέλη που δείχνει τα γεννητικά του όργανα στον κόσμο, είναι η στιγμή της αντεπίθεσης για τους έλληνες επιδειξίες.

Η ειδική αυτή κατηγορία συμπολιτών μας μπορεί να βγει στους δρόμους (χωρίς ρούχα κατά προτίμηση, μόνο οι ποδηλάτες έχουν δικαίωμα;) για να διαδηλώσει στο δικαίωμά της να δείχνει την πραμάτεια της στους άλλους όσο δεν τηρεί τις αποστάσεις της. Εναλλακτικά, μπορούν να φοράνε όλοι μόνο καπαρτίνα.

Eκδήλωση οπαδών της Επίπεδης Γης στο Αστεροσκοπείο Αθηνών

To πιο ενδιαφέρον εδώ δεν είναι η παρουσία των εισηγητών της Επίπεδης Γης, όσο ενδιαφέρον κι αν είναι αυτό από μόνο του. Είναι ότι όλος ο κόσμος εκεί έξω που έσπευσε στο group των flat – earthers για να τους εκφράσει τις απορίες του, τώρα θα μπορεί να το κάνει από κοντά.

Αν αυτό γινόταν όντως, θα ήταν μια εκδήλωση επιστημονικού ενδιαφέροντος που δε θα έχει ξαναγίνει στην ιστορία της χώρας.  Εσείς δηλαδή δε θα πηγαίνατε;

Συνέδριο για την ιστορία του Αθηναϊκού Κράτους από τους αρχαίους χρόνους μέχρι σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Είναι γνωστό το ακαδημαϊκό ενδιαφέρον μιας μεγάλης μερίδας Θεσσαλονικιών για τη φύση και το χαρακτήρα του Κράτους των Αθηνών, καθώς κατά τη γνώμη τους έχει μια ιδιαίτερα ισχυρή επίδραση στη Θεσσαλονίκη και τη βόρεια Ελλάδα γενικότερα.

Ακόμη καλύτερα θα ήταν αν γινόταν και στις δυτικές συνοικίες της Θεσσαλονίκης (Νεάπολη, Κορδελιό κτλ) όπου συγκεντρώνονται και οι περισσότεροι από τους παραπάνω ακαδημαϊκούς. Εναλλακτικά, θα μπορούσε να γίνει στο πάρκινγκ κάποιου τοπικού Σκλαβενίτη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Best of internet