Quantcast
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ BURGER GUIDE VOL.2 ΦΑΓΗΤΟ

To μπιφτεκόψωμο του μήνα λέγεται “Grill ’em All” και και θα το φάτε στο ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ

Δεν είναι ανάγκη να είσαι ΘΡΑΣΕΡ για να το αγαπήσεις, αλλά σίγουρα βοηθάει


LUBEN CREW · 12 Δεκεμβρίου 2016

Υπάρχει ο συμβατικός τρόπος για να προωθήσει κανείς το καινούριο μπέργκερ του μαγαζιού του, υπάρχουν πιο εκκεντρικές προσεγγίσεις και περίπου 500 λέβελ μετά από αυτό υπάρχει και το να γυρίσεις μία υπερπαραγωγή που περιλαμβάνει μία κανονική tribute band των Μetallica (oνόματι Whiplash INC), μία κανονικότατη live εκτέλεση ενός κομματιού που λέγεται “Grill ’em All” και προφανώς γράφτηκε για την περίσταση, καμιά δεκαριά χιλιάδες θερμίδες κι ένα mannequin challenge έτσι για τη φάση. H αλήθεια είναι ότι δε θα περιμέναμε κάτι λιγότερο από το ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ και τον πιονέρο του food porn Μιχάλη Μαντζουράνη αλλά αυτή τη φορά με το μπιφτεκόψωμο του Δεκέμβρη “Grill ’em All” και το πρόμο βίντεο που το συνοδεύει, ξεπέρασε τον εαυτό του.

Πάρτε φάση και νιώστε τη χοληστερίνη σας να ανεβαίνει και μόνο που το βλέπετε:


Ένα μεγάλο μπράβο να πούμε σε όλους τους μερακλήδες (πραγματικούς θράσερς και μη) που δημιούργησαν αυτή την οπτικοακουστική εξτραβαγκάνζα και για την ιστορία (και την περίπτωση που φτιάχνεστε περισσότερο όταν τα βλέπετε και γραμμένα), ακολουθούν αναλυτικά τα συστατικά του Grill ’em All:

Διπλό μπιφτέκι, διπλό τσένταρ, οκτώ φέτες τραγανού μπέικον, κάθονται ανάμεσα σε δύο χειροποίητα ψωμάκια ζυμωμένα με μπέικον, τα οποία γεμίζονται με τσένταρ σως και μαρμελάδα μπέικον!!!

Το νου σας γιατί θα διατίθεται μόνο για το Δεκέμβρη και μετά πάπαλα οπότε τρεχάτε. Κι αν στην τελική δεν μπορείτε να το αποχωριστείτε με τίποτα, ψηφίστε για να προστεθεί μόνιμα στον κατάλογο. Περισότερες πληροφορίες στο κάτωθι FB link όπου μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες και για την παράγωγη του βίντεου (και παρανοϊκές ποσότητες φαγητού). Καλοφάγωτο.

ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ

Φρεαττύδος 13, Πειραιάς | Tηλ: 2104518129
Ελ. Βενιζέλου 18, Νέα Σμύρνη | Τηλ: 2109333318

Facebook: ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ

Best of internet