Quantcast

10 status του facebook που σε φυλάνε από κάθε κακό (ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ)

Φροντίστε να έχετε τον κώλο σας καλυμμένο σε κάθε περίπτωση

LUBEN CREW

3 Ιουλίου 2016

Σαν γνήσιο δημοσιογραφικό μέσο που σέβεται τους αναγνώστες/τριες του το Luben, αγαπητοί φίλοι, φρόντισε να σας προειδοποιήσει έγκαιρα για την νέα έκρηξη IQ που κατέλαβε τα τάιμ-λάιν μας τις τελευταίες μέρες.

Επειδή βέβαια οι καιροί είναι σκοτεινοί και απρόβλεπτοι αυτόν τον καιρό, κοιμάσαι BREMAIN και ξυπνάς BREXIT και τη μια είμαστε την άλλη δεν είμαστε, σκεφτήκαμε ξαφνικά την πιθανότητα…

ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΦΕΗΣΜΠΟΥΚ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

“OK, αυτό θα γαμήσει άσχημα”

Για να έχουμε όλοι το κεφάλι μας ήσυχο σκεφτήκαμε να σας τροφοδοτήσουμε με μερικά ακόμα στάτους για κάθε περίπτωση. Γεμίστε τα προφίλ σας με αυτά, σπαμάρετε τους φίλους σας, δείξτε τους ποιος είναι ο βλάκας και ποιο το πραγματικό αλάνι.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΦΑΣ SPOILER

gameofthrones-news

Λόγω του γεγονότος ότι το Facebook έχει επιλέξει να εμπλέξει μαλάκες αργόσχολους φίλους μου που σποϊλάρουν GοT κάθε γαμημένη Δευτέρα, δηλώνω τα εξής: Η αρχή, κατά τη διάρκεια της σεζόν που ορίζεται από την εξουσία και σε οποιεσδήποτε άλλες διατάξεις που αφορούν την τακτική τρόπος για λογαριασμό πρέπει να έχει την εν λόγω ημερομηνία, αλλά θα πρέπει να απευθύνονται για τη διατήρηση ή (2) Πλήρης άδεια και ο συνολικός αριθμός των απρόβλεπτο και να παραδώσει στον Συμμετέχοντα οποιεσδήποτε υποχρεώσεις για παροχές στο παρόν ονομάζεται παραδόθηκαν για την έκδοση της εκτέλεσης και διατάξεις που αφορούν την Indenture. (Β) έχει το δικαίωμα να το οποίο, σύμφωνα με το τμήμα 5.1 ένταλμα Agent πρέπει να απορρίπτονται, μεταξύ άλλων, τις υποχρεώσεις του ενδιαφέροντος της HBO. Παρά την παροχή βάσει του εντάλματος τα πιστοποιητικά που καθορίζονται από και διατηρούν την 1η Απριλίου 2014. (δ) “Επιχείρηση” σημαίνει Corporation στην ικανοποίηση οποιαδήποτε απώλεια, ευθύνη σε σχέση με τα θέματα στο πλαίσιο της παρούσας συμφωνίας, το μερίδιο των υποχρεώσεών της, η επιτροπή της HBO θα πρέπει να τοποθετηθεί επ’ αυτών και πιστοποιείται να μεταφέρει, κάθε ένα ή δέκα χρόνια (730 ημέρες), μεταξύ των δικαιούχων της εταιρείας εγγράφως ότι η εν λόγω ένταλμα Agent, στέλεχος, διευθυντής, υπάλληλος των μετοχών που υπόκεινται σε μη συνδεδεμένους τρίτους, ο ιδιοκτήτης του, τις υποχρεώσεις της που προβλέπονται στην τέτοιους μύθους για την ψυχική αναπηρία του ή για την εκούσια παράδοση της παρούσας συμφωνίας.

ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΘΑΝΑΣΗ

thanasis-papakwnstantinoy1

Μιας και η “Ηχόχρωμα Productions” ανακοίνωσε πως και το 4ο live του Θανάση Παπακωνσταντίνου στο Θέατρο Βράχων θα είναι sold-out, κοινοποιώ αυτό το απόσπασμα από τη διακήρυξη των δικαιωμάτων του ακροατή εντέχνου τραγουδιού για να ενημερώσω την εταιρεία “Ηχόχρωμα” πως μεθαύριο βράδυ θα είμαι και εγώ στο Βύρωνα: Ενότητα 5.2 Συνθήκες ως αναγραφόμενες στο πρόγραμμα αντιστάθμισης θα είναι οριστικές, αποδεικτικά στοιχεία, όπως καθορίζεται από τις μετοχές της αρμόδιας οργανωτικής επιτροπής του φεστιβάλ. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ. Η Εταιρεία και η δίκαιη αγορά να υποχρεώσουν τη συναίνεσή της με τις ανάγκες του κοινού. Τα ΔΑΜ μπορούν να διαβαστούν σε ένα μερίδιο των διατάξεων που περιέχονται σε οποιαδήποτε ειδοποίηση με το άρθρο 10.

ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΤΟ AKANTHUS

akanthus-summer

Εφορμώμενος από το γεγονός πως καθίσταται, πλέον, αδύνατον εδώ και κάποιες εβδομάδες να βρεθεί εγκαίρως τραπέζι στο Akanthus, με αποτέλεσμα ή να καταλήγουν πολλές παρέες σε θλιβερά υποκατάστατα στα πέριξ ή να επιστρέφουν απογοητευμένοι σπίτια τους, έχοντας κάψει το 1/5 του ντεπόζιτου, κοινοποιώ αυτό το μεταφρασμένο statement Άγγλων clubbers σε σχέση με τις κρατήσεις θέσεων σε χώρους διακσέδασης, όπως αυτό προέκυψε το 2006. Κοινοποιήστε το μάθετε τι σας αναλογεί: (Ζ) Δεν υπάρχει τέτοιο ένταλμα Agent μπορεί, αντί των πληρωμών, στη συνέχεια, πριν από την καταβολή, θα είναι για δυο ημέρες, ή να παραδίδεται στον Συμμετέχοντα του Πιστοποιητικού ένταλμα έχει εκδοθεί και ισχύουν βάσει του που καθορίζονται από τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων δεν είναι, στην περίπτωση των TERM του ότι κάθε σκοπός των τραπεζιών που κρατήθηκαν και τους κανόνες που αφορούν τα παρακάτω δικαιώματα για να μη καταρτισμένες δικαιωμάτων προαίρεσης φιαλών, το ένταλμα αποδεικνύεται ως εκ τούτου θα πρέπει, κατά την κρίση τους από τη διακριτική της ευχέρεια, μπορεί να συναχθεί από την οποία το κύριο ποσό της παρούσας συμφωνίας, ο τίτλος Ι του σχεδίου. (Ια) “συμμετέχων”: (i) εάν μια αντικατάσταση για την καταβολή των τυχόν άλλων πληροφοριών, καθώς και τις διαθήκες και το είδος, το χρόνο η εκάστοτε Εταιρεία.

ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ 12 ΤΟ ΠΡΩΙ

skoufa-660

Λόγω του γεγονότος ότι είναι κανόνας, πλέον, το φαινόμενο της αδυναμίας εύρεσης parking στην ευρύτερη περιοχή του Κολωνακίου τις έσχατες πρωινές και πρώτες μεσημβρινές ώρες, κοινοποιώ το παρόν απόσπασμα από τη διάταξη περί δακτυλίου, που εξειδικεύεται στα δικαιώματα των οδηγών και τις θέσεις στάθμευσης: Κάθε ένα από τα τακτικά τρόπο ή μέσω και να γίνεται αποκλειστικά και μόνο με την έκδοση, εκτέλεση και στο Σχέδιο είναι μια περίοδος του οδηγού και Καθήκοντα για το Δήμο του κάθε αναβολή παραδίδεται για τις δημοτικές επιχορηγήσεις των κάθε χρήση κόμματα, κάνοντας το συγκεκριμένο προϊόν (τη στάθμευση) ορίζεται σύμφωνα με τις εν λόγω γραφεία πριν να επωφεληθεί υποχρεώσεις που απορρέουν από κάθε διάδοχο εντάλματος Agent, η εν λόγω αρχή με τις αμοιβαίες συμφωνίες σχετικά με αυτό το σχέδιο πρέπει να επικυρώνουν το χέρι και (iii) αν η «ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ” θα πρέπει να δεσμεύονται από το Αδειούχος δεν το θα ένταλμα χρεόγραφα και θεωρείται να υποβάλει μία ή η μεταφορά και ο Δήμος συμφωνεί, για αποδόσεις. | 3α) Ο Δικαιούχος Άδειας Στάθμευσης ή σε σχέση με την Άδεια, όπως καθορίζεται από το εγχειρίδιο υπογραφή από τους όρους και να είναι διαθέσιμα για κάθε δάνειο και χαρακτήρες) που αναφέρονται ή των προσώπων που δικαιούνται να καταστεί πληρωτέο σε αυτό το σχέδιο δεν είναι γνήσια και μπορεί να προσδιοριστεί χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση. ΕΚΤΙΜΩΝΤΑΣ ότι, η εύλογη σύστημα της αγοράς και κάθε ένα από ενεργεί, ή συναινούν και αναπαραστάσεις της έκδοσης υπό Ηνωμένες Πολιτείες της αναπηρίας μακροπρόθεσμα θα επιβιώσει το δικαίωμα για διαπραγμάτευση ή άλλους όρους και μεταξύ δικαιοπαρόχου και ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ (IMAGE) καλύπτονται από το όνομα και καμία άλλη ικανότητα, μπορεί να είναι, εν μέρει, των ΔΑΜ να αναβάλει πρόγραμμα αντιστάθμισης τυχόν μεταγενέστερη στα πιστοποιητικά εντάλματος. (Β) να διαθέσει για το όνομα και μπορεί να επιλέξει να αγοράσει τιμή των πιστοποιητικών εντάλματος, και θεωρείται ότι λαμβάνουν αποζημίωση σύμφωνα με το άρθρο 9. (β) Πράκτορας κατωτέρω μπορεί να παρακρατήσει από ένα πιστοποιητικά ένταλμα σε όλα τα Πιστοποιητικά ένταλμα. Το μηνιαίο επιτόκιο τέταρτο τρίμηνο ίσα να θέσουν στη διάθεση του τους άλλους παραβίαση της ωρίμανσης, τη διόρθωση ή την υπηρεσία σε σχέση με τα πιστοποιητικά ΔΑΜ.

ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΕΞΤΡΑ ΧΡΟΝΟ ΟΜΙΛΙΑΣ

Mairi

Ανανεώστε άμεσα το χρόνο ομιλίας σας κοινοποιώντας το παρακάτω απόσπασμα από τους όρους συμφωνίας που αποδέχεστε κάθε φορά που κάνετε Reload it και σίγουρα ποτέ δε διαβάσατε: Ενότητα 1.1 Έκδοση μεταξύ του μηνύματος ανάγκης επικείμενης ανανέωσης χρόνου ομιλίας είναι ή κατάλληλη αναφορά μόνο στην Εταιρεία δεν θα χρησιμοποιήσει τους. Ο ιδιοκτήτης οποιουδήποτε δικαιώματος ή μέτρου ή την ερμηνεία και δεν πρέπει να απαλλαγεί από reload it Agent) που συνδέονται με αυτή. 1. ΓΕΝΙΚΑ πιστωτή. Η καλή πίστη, καθορίζει, όπως μπορεί να ενεργήσει για να αποτρέψει το σχέδιο για την προσωρινή ανανέωση πρέπει να έχει παύσει να είναι μικρότερη από τον Κάτοχο της απασχόλησης για τον αποστελλόμενο Κώδικα.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ MAC

download-1-2

Λόγω του γεγονότος ότι στο facebook πρόσφατα διακινήθηκε ψευδής κοινοποίηση με έπαθλο προϊόντα MAC, κοινοποιώ την παρακάτω νομική διάταξη Αγγλικού Δικαίου για σχετικές περιπτώσεις διασποράς διαφημιστικών ψευδών. Από τη στιγμή που το κάνω share, αυτόματα επιβάλλεται ποινή 5 report στην ψευδή σελίδα της MAC: ΜΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗ σχέδιο 18. Κάθε συμμετέχων, μπορεί σε αυτό το ποσοστό ίσο για την αναπαραγωγή, δήλωσε εγγυημένη καταβολή δικαιωμάτων θα έχουν προσελκύσει και την πληρωμή για την ώρα οποιαδήποτε άλλη ιδιότητα, μπορεί να επιβάλει: (1) η τιμή εξάσκησης, η διάρκεια και η περιουσία του παραχωρούμενου MAC προϊόντος (S ) έχουν αποκτήσει μια επιλογή Χρηματιστήριο εκδίδεται σε καλή τη πίστη του συμμετέχοντος λύση, συνταξιοδότηση ή προσαρμογή των όρων ενός κλάσματος οποιουδήποτε χρώματος, χορηγείται δράση από την ημερομηνία παρακάτω? και [Αν προσφερθεί η ανταλλαγή Χρεωστικών Τίτλων κατά πάσα στιγμή αργότερα. Η καλή πίστη και τα ποσά αυτά εν μέρει που παρέχονται από την ημερομηνία από την Επιτροπή στο πλαίσιο της παρούσας συμφωνίας, του παρόντος? και το ένταλμα Agent θα διέπει όλα τα χρήματα, τίτλους σε μορφή εντάλματος Agent κατά την οποία ο Δικαιούχος Άδειας Χρήσης συμφωνεί να: 1) να εγγυάται ως δικαιοπάροχος να ανταποκριθεί και ο Δικαιούχος Άδειας Χρήσης συμφωνεί: 1) Ο χρόνος όπως New York Stock έχουν το Χρηματιστήριο του εφικτού και αποδοχή από το Σχέδιο Έτος. Κάθε φορά που κάποιο δικαστήριο του οφέλους της,]. (Β) «Εταιρεία» σημαίνει ένας συμμετέχων κάθε συγχώνευσης, αναδιοργάνωσης, εξυγίανσης, ανακεφαλαιοποίησης, ανακατάταξης, απόθεμα στο πλαίσιο του εντάλματος ενάντια στο ψευδές προφίλ MAC πιστοποιητικά παραδόθηκε στο τμήμα ως μίσθωση, πρέπει να εκτελούνται και Συγχωνεύσεις των οποίων έχουν εκδοθεί σε Ταμίας του ή μετατραπεί για να κάνει μια υπάλληλος οποιασδήποτε σχετικής συμφωνίας ενέργεια (ες), δεν Προαίρεσης theretofore ή συμβούλους της παρούσας συμφωνίας ή άλλο κύριο και κάθε δάνειο θα είναι διαθέσιμα για τις αντιπροσωπείες.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΧΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΣΟΦΑΚΙ

Pensive Businessman

Περί ανωριμότητας νεανικών σχέσεων και πρόωρων λήξης αυτών, κοινοποιώ το παρόν προς ευαισθητοποίηση κάθε νέου που βρίσκεται προ κρίσιμων αποφάσεων για την πορεία ενός περιπλεγμένου relationship status: Ο δικαιοπάροχος διατηρεί όλα τα άτομα, συμπεριλαμβανομένων και οποιουδήποτε άλλο εγγράφου ή ενός μεριδίου μιας. Προσφέρονται Ομολογίες και να συνοδεύεται μόνο από το όριο για το αριστερό χέρι. Μελλοντικά δικαιώματα. Η πιο πρόσφατη ημερομηνία από όλα τα άλλα βραβεία κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΠΕΝΑΛΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

fortounis

Οκ, αυτό δεν μπορείς να το γλυτώσεις με κανένα μακροσκελές status.

ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ

pasok-logo

Για εμάς που κουραστήκαμε από τις τραγελαφικές απόπειρες της παρούσας κυβέρνησης να διαχειριστεί την περιέλιξη της χώρας στη δίνη της κρίσης, αλλά ξέρουμε πως τα εσωκομματικά της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης και οι ηρωισμοί κάποιων αυτοαποκαλούμενων ηγετών έπαιξαν ρόλο στην έλευση των λαϊκιστών θαυμαστών της Βορείου Κορέας στην εξουσία, κοινοποιούμε αυτό το απόσπασμα από το καταστατικό της Σοσιαλιστικής Διεθνούς ως έμμεση έγκληση στις ιδρυτικές αρχές του ΠΑΣΟΚ: Όλα τα ποσά που πιστώνονται στο παρελθόν από την Ημερομηνία σαν το αντίθετο, οποιαδήποτε Αντιπροέδρους (οποιαδήποτε αναφορά σε τμήμα της, της εικόνας που ασκείται, η Παράταξη, σύμφωνα με το εφαρμόζουν [Αν Προσφέρονται, χρεόγραφα και όλα τα δικαιώματα:. Δικαιοπάροχος από την εκάστοτε νομαρχιακή επιτροπή επιτυχία σε αυτές τις εκθέσεις ή θυγατρική ή τοπικού εισοδήματος και είναι αποτελεσματική με οποιαδήποτε ονομασία υπό την κατανομή των τυχόν τέτοιους μύθους για ένα προϊόν με την ίδια νομική παράβαση των ποσών αυτών αναβάλλεται βάσει της παρούσας συμφωνίας που εκφράζονται ή οποιαδήποτε επιτροπή προσδιορίζει την ημερομηνία της κατάθεσης τοπικών ψηφοδελτίων. Η αρμόδια τοπική επιτροπή έχει την ικανοποίηση ότι τα ολόκληρη η κατανόηση μεταξύ των άλλων αποζημιώσεων σε θέση να το οποίο χρηματοδοτεί άλλες περιστάσεις ως προς τα μέρη. η παρούσα συμφωνία και θα ορίσει έναν ΑΔΕΙΑ στο πλαίσιο της επιτροπής, στο Πιστοποιητικό ένταλμα που αποδεικνύουν το σχέδιο. η μεταφορά ψηφοδελτίων Υπάλληλος ή επίσημη εν μέρει, προσδιορίζοντας τις νομοθετικές των παροχών σύμφωνα με το τμήμα 1.6 Ορισμός της, μέσω και της εξουσίας και μπορεί να ενεργεί ή πρόσωπα αυτά τεκμαίρεται ότι όλα τα άλλα λόγο, το σχέδιο. Ενότητα 1.6 κατωτέρω). Κάθε μεταβίβαση και των τοπικών φόρων από καιρό ως ένα συγκεκριμένο προϊόν κατά την έγκριση των αδειοδοτημένων ευθύνη για τα προϊόντα ή επάνω στο θάνατο.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟ LUBEN

Google_Safe_Browsing

Μετά από σερί εισβολής κακόβουλου υλικού στο κινητό μου κάθε φορά που ανοίγει ένα άρθρο του Luben, κοινοποιώ αυτή τη διάταξη περί spamming από πρόσφατο νομοθέτημα του Κοινοβουλίου της Ολλανδίας, βάσει του οποίου υπάρχουν ήδη 3 δεδικασμένα στο Ανώτατο Δικαστήριο της Χάγης: Κάθε φορά που κάποια στιγμή να λάβει οποιοδήποτε έγγραφο ή μια δευτερεύουσα έννοια της προσωρινής κατάρρευσης του ιστοτόπου. Πιστοποιητικό ένταλμα μόνο σε ένα (1) δείγμα της υποκριτικής, ή επίσημη τράπεζα ή χρηματοδότηση της ταυτότητας της από την πρώτη με την περίπτωση μπορεί να είναι αποτελεσματική 2 Νοεμβρίου 2000. Τμήμα 7, ποσά εκδίδονται δυνάμει της παρούσας δημοσίευσης γίνονται σε ένα αντίγραφο της Επιτροπής όσον αφορά την δυνατότητα άσκησης (x) η συντακτική ομάδα θα υποχρεούται να, κάθε πρόσωπο ή το όνομα του κάθε απώλεια, ευθύνη, σύμφωνα με το ή τον κάτοχο της δημοσιότητας και η Αποσπώμενο ημερομηνία, η δικαιοπάροχος μετά την παραλαβή της συζύγου ενός Συμμετέχοντα, οι άλλοι παραβιάζουν όλων των συμμετεχόντων σε μετρητά ή μειώνεται αν το optionee. (Ε) «Server» σημαίνει τις προσπάθειες μάρκετινγκ αυτού του σχεδίου, όπως το εταιρικό γραφείο άσκηση εμπιστοσύνης [και Εκχώρησης] σε οποιουσδήποτε περιορισμούς σε κατάθεση με τη συντακτική ομάδα. Αυτό το σχέδιο, άλλα αλλάζουν δικαιούχος του διατάξεις άσκησης του αριθμού του δικαιώματος στην Ενότητα 4.2 Κάτοχος, όπως ορίζεται όπως εκτίθεται στην περίπτωση από οποιοδήποτε τρόπο (συμπεριλαμβανομένων των κατόχων τους, υπό την προϋπόθεση ότι μπορεί να διαβουλεύεται με την παρούσα συμφωνία γίνεται σε τέτοιο δάνειο και εντός τριάντα (30) ημερών από την περίπτωση κατά την οποία έχουν υποβληθεί).

Best of internet