Quantcast

To Παρεάκι: Αυτή η παρανοϊκή σελίδα του fb είναι η πηγή της μερακλήδικης καλημέρας

Ο μεγαλύτερος πάροχος πολύχρωμων gif για μεσήλικες χρήστες και μανούλες του facebook

President Creed

21 Ιουνίου 2016

 

Απάντηση στο πάγιο ερώτημα του “που σκατα βρίσκουν όλοι οι πενηνάρηδες χρήστες του facebook όλα αυτά τα εφιαλτικά gifάκια” δίνει η σελίδα θετικής ενέργειας “Το Παρεάκι“.

 

ΠΑΡΕΑΚΙ

 

Νιώθεις μόνος; Δεν έχεις παρέα; Δεν μπορείς να καταλάβεις πως λειτουργεί το Facebook? Σου έκαναν μόλις δώρο ένα τάμπλετ τα εγγόνια σου; Δεν σου αρέσει που το Facebook είναι όλο άσπρο και μπλε και θέλεις να ξεράσεις πολύχρωμες κινούμενες εικόνες στην αρχική του σελίδα;

Εάν διαβάζοντας την πάνω παράγραφο ταυτίζεσαι έστω και με μια πρόταση, τότε ήρθε η ώρα να απομακρυνθείς από το ίντερνετ και να μπεις και εσύ στο “Το Παρεάκι”. Το scrollάρισμα στο Facebook πάντα θα σκόνταφτε πάνω σε κάποια εικόνα με δροσερά ψεύτικα τριαντάφυλλα, νεράιδες, ένα ολόγιομο ψέυτικο φεγγάρι που αντανακλάται πάνω σε ψεύτικη θάλασσα και διάφορα τέτοια που ποστάρει κάποια θεία σου, ή κάποια κυρία που έχει κατάστημα με κοσμήματα και δεν έχεις ιδέα πως κατέληξε στη λίστα φίλων σου.

Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, απ’ ό,τι φαίνεται έχουν αρχίσει και συνδικαλίζονται, αγαπητοί φίλοι, σε μια σελίδα του facebook ονόματι “Το Παρεάκι”.

Το Παρεάκι αποτελεί το απάγγιο του μεσήλικα χρήστη facebook, ιδανική πηγή εικόνων απείρου κάλλους, σου λύνει τα χέρια όταν θέλεις να αναρτήσεις μια άσχημη φωτογραφία και να κάνεις tag όλο το σόι σου σπαμμάροντας ασύστολα τους πάντες. Μάλιστα για μεγαλύτερη αποδοτικότητα σπαμαρίσματος, μετά την ανάρτηση και το tag του ανυποψίαστου συγγενή, ενδείκνυται να γράψετε και στον τοίχο του υπενθύμηση “ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ?? ΔΕΣ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. ΦΙΛΙΑ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΜΠΑ. ΘΕΙΟΣ ΤΑΚΗΣ.”

Όλα αυτά δεν θα ήταν τόσο εύκολα και τόσο απλά εάν τη διαδικτυακή συμπεριφορά του κάθε θείου Τάκη δεν τη σιγόνταρε αυτό το καλοκουρδισμένο Παρεάκι που χακάρει λογική και αισθητκή.

 

Το παρεάκι έχει φρικαλέο οπτικό υλικό για τα πάντα.

 

Για την πανσέληνο

pareaki3

Σε όλους εσάς που σας αρέσει να ατενίζεται τον Νυχτερινό Ουρανό την ώρα που το φεγγάρι πλησιάζει αφύσικα κοντά στη γη, δημιουργώντας παλλίροια. Για όλους όσους θέλουν να δουν το τέλος του κόσμου με το αγαπημένο τους Παρεάκι.

 

Για κάθε μέρα της εβδομάδας

Τι πειράζει εάν η σημερινή Τρίτη είναι η επιστροφή στο γραφείο μετά από ένα τριήμερο; Τίποτα δε μπορεί να σας χαλάσει τη διάθεση εάν εξοπλιστείτε με δυο-τρία γουστόζικα gifάκια καλημέρας ειδικά κατασκευασμένα για πρωινά Τρίτης.

pareaki2

 

Για όλες τις Ονομαστικές Εορτές

efxoules

pareaki_aleka

<3 Κατεψυγμένες Ευχούλες για όλα τα Ονοματάκια <3

 

Για όλες τις θρησκευτικές γιορτές

 

Για όλους τους πιθανούς συνδυασμούς ονομάτων ζευγαριώνε

φωτοονοματαζευγαριών

Είστε ερωτευμένοι για πρώτη φορά μετά από χρόνια, αλλά δεν έχετε γνώσεις MS PAINT? Κανένα πρόβλημα. Το Παρεάκι έχει τη ρομαντική εικόνα που θα λιώσει την ψυχούλα του άλλου σας μισού. Άλμπουμ “ΦΩΤΟ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ”.

 

Για όταν νυχτώνει

καλινιχτα

Προφανώς και το σπαμάρισμα απαιτεί και φωτογραφία καληνύχτας.

 

Για οικογένειες που λατρεύουν τα πλοία και τα ονόματα “Αφροδίτη”, “Ευρυδίκη” και “Δημήτρης”

kruaziera

Αυτό.

 

 

Δεν έχετε τίποτα να χάσετε με το να μπείτε στο Παρεάκι (πέρα από την ορθογραφία σας), αφού τα reviews δείχνουν ότι το κοινό της σελίδας είναι ακραία αιφχαριστυμένο από τη σελοίδα:

 

katapliktiki

ακόμη διαβάζουμε:

ΜΟΥ.ΑΡΕΣΗ..Η.ΕΙΠΕΡΩΧΗ.ΣΕΛΗΔΑ  //  Ειναι μια ωραια Σεληδα. Καλιμερα και χρονια πολλα με φιλια σε ολλες της Γγναικες  //  Μου αρεση  //  ΠΟΛΛΗ ΟΜΟΡΦΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΠΡΑΒΩ

Και φυσικά μερικά θλιβερά ρηβιουζ που σε κάνουν να θέλεις να φωνάξεις τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για να προλάβουν πιθανή αυτοκτονία.

pareakideilino

 

pareakipravo

 

Στο σύμπαν στο οποίο κάνει κουμάντο Το Παρεάκι, υπάρχει mutual respect με άλλες αντίστοιχες σελίδες. Αυτές ονομάζονται “Φίλες Σελίδες” και χαίρουν μεγάλης εκτίμισης:

τοπαρεακι

 

Δεν ξέρουμε τι πρέπει να κάνει κάποιος για να γίνει φίλη σελίδα, αλλά εάν μας ακούει κάποιος από Το Παρεάκι, κούκλα κάνε με άδδ ίμε πλοκ.

 

ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ

13413539_633812450104043_923091667151203165_n

 

Best of internet