Quantcast

Eίσαι κότα; Πλέον μπορείς να πληρώσεις κάποιον για να χωρίσει με τον/την γκόμενο/α σου για σένα

Το “Sorry It’s Over” είναι η νέα υπηρεσία που θα διευκολύνει τη ζωή των απαίσιων ανθρώπων ανά τον κόσμο

Διονύσης Παππάς

15 Μαΐου 2015

Όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολο και ψυχοφθόρο μπορεί να είναι το να δώσεις τέλος σε μία σχέση που έχει κάνει τον κύκλο της και δεν τραβάει πια.

Η Κρίστι Μάζινς, μια 37χρονη πρώην νοσοκόμα απ’τη Μελβούρνη, σκέφτηκε να τα κονομήσει βοηθώντας όσους αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους προβλήματα και θα έκαναν τα πάντα προκειμένου να αποφύγουν μια ευθεία αντιπαράθεση. Έτσι έφτιαξε το Sorry It’s Over.

Για λίγα δολαριάκια, η Μάζινς στέλνει μήνυμα, e-mail, γράμμα ή αν θες παίρνει και τηλέφωνο το έτερόν σου ήμισυ για το ενημερώσει ότι θέλεις να τελειώσει η φάση σας.

Να ένα παράδειγμα:

3b23f550-dadc-0132-cec8-0e01949ad350

O πελάτης δίνει τα βασικά σημεία αυτού που θέλει (αλλά κωλώνει) να πει και η Μάζινς φτιάχνει το μήνυμα αφού προσθέσει και μερικές σπαστικές κλισεδιές τύπου “everything happens for a reason” για παρηγοριά στον άρρωστο.

Ισχυρίζεται δε ότι έχει φυσικό χάρισμα στο να κάνει το διαμεσολαβητή και πως η εμπειρία της ως νοσοκόμα της έχει μάθει να φέρνει ζόρικα νέα με το μαλακό.

Ας δούμε άλλο ένα παράδειγμα:

3b22b600-dadc-0132-bfe1-0a13eebe068d

Αν είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις περισσότερα, η Mάζινς στέλνει και λουλούδια, καλάθι με δωράκια ή ακόμα και άνθρωπο για να μεταφέρει τα μαντάτα (αν και η τελευταία επιλογή είναι προς το παρόν διάθεσιμη μόνο στην Αυστραλία).

Αυτά.

Best of internet