Quantcast

The Useless Web: μια συλλογή με τα πιο κουκουρούκου σάιτ του πλανήτη

Ζούμε σε θαυμαστές εποχές

Μυρτώ Δημητρακούλια

10 Οκτωβρίου 2014

To internet είναι γεμάτο με άχρηστες ιστοσελίδες, καμία έκπληξη ως προς αυτό -βλεπε φασιονμπλογκς και το site του Γαϊτάνου- αλλά οι παρακάτω σελίδες ανήκουν σε μια διαφορετικη κατηγορία γιατί απλά δεν θέλουν καν να προσποιηθούν ότι έχουν κάποια χρησιμότητα. Ο δημιουργός του The Useless Web μας έκανε τη χάρη να τις μαζέψει όλες και εμείς με τη σειρά μας διαλέγουμε τις καλύτερες από αυτές.

 
 

iloveyoulikeafatladylovesapples.com

iloveyoulikeafatladylovesapples.com

Με κάθε κλικ ταίζεις τη χοντρή κυρία από ένα μήλο. Πρέπει να την κάνεις να τεντώσει το χέρι με το ποντίκι σου για να φτάσει και να φάει το μήλο. Αν δεν το φάει ολόκληρο το υπόλειμμα ξανάρχεται πίσω και δεν έχει καινούργιο μήλο μέχρι να τελειώσεις το προηγούμενο. Επίσης όσο και να προσπαθήσεις δεν μπορείς να πιάσεις το πόδι.

 
 

trypap.com

trypap.com

H Passive Aggressive Password Machine έχει ένα και μοναδικό σκοπό: να σου σπάσει τα νεύρα. Φαντάσου λοιπόν ότι τα πεθερικά σου προσπαθούν να σε βοηθήσουν με το password σου όπως πολύ σωστά σε προετοιμάζει η homepage. Try harder, bub.

 
 

findtheinvisiblecow.com 

findtheinvisiblecow.com

Κούνα τον κέρσορα πάνω-κάτω στην οθόνη και ανάλογα με το πόσο κοντά στην αγελάδα αυτός βρίσκεται το “μου” δυναμώνει, δυναμώνει μέχρι να κάνω το σωστό κλικ και να εμφανιστεί μπροστά σου. Όταν βρεις την αγελάδα αρκετές φορές αρχίζεις να ψάχνεις το αόρατο κατσίκι ενώ με ένα μικρό donation μπορείς να ψάξεις και την αόρατη αλεπού.
 
 

grandapanoclothes.com

grandpanoclothes.com

Ένας γυμνός παππούς σε κατάσταση υστερίας. Κι αν κάνεις κλικ στο μαύρο πλαίσιο πάει και το κουτάκι. Περίμενες κάτι άλλο από ένα site με όνομα Grandpa No Clothes;
 
 

beesbeesbees.com

beesbeesbees.com

Μια μέλισσα εδώ, μια πιο πέρα, μια στο κεφάλι της Όπρα κι αλλη μια εκεί μέσα στο κενό. BEES BEES BEES παντού.

 
 

eelslap.com

eelslap.com

Εχμ πιάνεις τον κέρσορα και χαστουκίζεις αυτόν τον τύπο αναπωτά με ένα χέλι. Και μετά ξανά. Και ξανά. Και άλλη μια.


 
 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ SLAG.GR:

10 χρόνια LOST
arcade games 101
Ένα αφιέρωμα στα Muppets [σχεδόν]
Pop culture cupcakes

 

Best of internet