Quantcast

Τα βίντεο του Ταϊρόν είναι ο καλύτερος τρόπος για να επενδύσεις 5 δολάρια

Ο πιο αστείος τύπος που μπορείς να συναντήσεις στο ίντερνετ αυτές τις μέρες

Ελευθέριος Γώγος

9 Απριλίου 2014

maxresdefault

Το fiverr.com είναι ένα πρωτότυπο site που μπορείς να βρεις τα πάντα σε μικροπαροχές αλλά και να πουλάς και συ ο ίδιος τις υπηρεσίες σου με έναν όρο όμως: να προσφέρεις κάτι minimum στην εξωφρενική τιμή των 5 δολαρίων. Με ένα μικρό scroll down μπορείς να βρεις πραγματικούς θησαυρούς,οι οποίοι θα σου φανούν χρήσιμοι τόσο για την προώθησή της δουλειάς σου, όσο και για τις ώρες που χαζεύεις στο ίντερνετ. Από τον σχεδιασμό της επαγγελματικής σου κάρτας ως και να σου μεταφράσουν 600 λέξεις από τα Ρώσικα στα Αγγλικά.

Έτσι, χάρη σε αυτό το site, ο Ταϊρόν, μια ιδιοφυΐα από το Ηνωμένο Βασίλειο βρήκε τον τρόπο να ξεδιπλώσει το μοναδικό ταλέντο του μέσα από τα βίντεο που θα του ζητούν οι “πελάτες” του να φτιάξει. Με 5 δολάρια σου φτιάχνει ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον ίδιο να λέει στον αέρα οποιεσδήποτε λέξεις του ζητήσεις εσύ.

Για ποιο λόγο όμως κάνουμε ειδική αναφορά σε αυτόν τον τύπο και να τον θεωρούμε το πουλέν του fiverr.com; Το κάνουμε γιατί είναι ο άνθρωπος με το πιο μεταδοτικό γέλιο (μετά τον Μπακαγιόκο) που μπορεί να βρεις στο Ίντερνετ και που μπορεί να σε κάνει να δακρύσεις μέσα σε δέκατα του δευτερολέπτου. Για παράδειγμα ένας χρήστης του reddit ονόματι Νίμικρος είχε το πρόβλημα ότι του μπερδεύουν συνέχεια το όνομα με αποτέλεσμα να τον φωνάζουν λανθασμένα Νίμκρος. Όλα αυτά συνέβαιναν μέχρι να στείλει στον Ταϊρόν να του φτιάξει ένα βίντεο για το πως προφέρεται κανονικά το όνομά του. Και ιδού το αποτέλεσμα.

Best of internet