Quantcast

Χριστουγεννιάτικη Ανάσταση: Το Kickass Torrents επαναλειτουργεί από παλιά μέλη της σελίδας

5 μήνες μετά την πτώση της σελίδας παλιοί διαχειριστές και συντονιστές είναι σε θέση να παρουσιάσουν την επαναφορά της, με σχεδόν πανομοιότυπη εμφάνιση

THE NEWSROOM

17 Δεκεμβρίου 2016

Χαράς ευαγγέλια χριστουγεννιάτικα για τους απανταχού “hackers” του downloading, η σελίδα Kickass Torrents ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσασα. Η φημισμένη σελίδα με torrents που είχε πέσει πριν κάποιο καιρό, επανήλθε, έχοντας, βέβαια, ακόμα ορισμένες ελλείψεις.

kickasstorrents-990x452

Μια μεγάλη ομάδα επιτελικών στελεχών της διάσημης σελίδας έθεσαν σε εφαρμογή λίγο μετά την πτώση της σελίδας το πλάνο για την επαναφορά της, με αποτέλεσμα η νέα σελίδα να χρησιμοποιεί μια καινούρια και ασφαλή βάση δεδομένων, διατηρώντας την παλιά της εμφάνιση.

kickass-torrents-goes-owner-arrested

Η κοινότητα των πρώην admins, συντονιστών και μελών του σχετικού forum συνεργάστηκαν, επαναφέροντας αρχικά το katcr.co forum για να συζητήσουν ως προς το διαθέσιμο πειρατικό υλικό προς ανέβασμα.

Η πλειοψηφία του προσωπικού μας, των admins και της ομάδας συντονισμού μας ακολούθησε, αφού το kat.cr έπεσε – κάτι για το οποίο είμαστε υπερήφανοι. Αυτό δείχνει την πίστη, την αφοσίωση και την αγάπη για το ΚΑΤ που όλοι μοιραζόμαστε.

Οι βασικοί μας uploaders έχουν επανέλθει και συνεχίζουν ακούραστα να ανεβάζουν υλικό πριν καν επανέλθουν σε λειτουργία οι μηχανές των torrents. Η κοινότητα των torrents μπορεί να περιμένει να δει uploads από όλα τα ονόματα που γνωρίζει και εμπιστεύεται.

Η επαναφορά της πλατφόρμας ήταν αρκετά χρονοβόρα, όπως παραδέχεται η ομάδα, γιατί δεν υπήρχε πρόσβαση στον παλιό κώδικα και η οικονομική κατάσταση δεν υπήρξε ιδιαίτερα ευμενής. Η ανάσταση του Kickass Torrents θα επιφέρει, μοιραία, το κλείσιμο όλων των κακέκτυπων αντιγράφων της παλιάς σελίδας που ξεπήδησαν μετά το κλείσιμό της. Καλό downloading, φίλοι.

Best of internet