Quantcast

Το Mr. Robot κυκλοφορεί σαν παιχνίδι για κινητά σε Android και iOS

Τώρα θα μπορείτε να κάνετε το χάκερ με το κινητό σας

LUBEN CREW

24 Αυγούστου 2016

Ένα από τα πιο ψηστικά στοιχεία στο Mr. Robot, πέρα από το ενδιαφέρον nerdrage against the machine σενάριο, είναι πως δείχνει αναλυτικά και με λεπτομέρειες όλα τα τεχνικά μέσα, τα προγράμματα και τα λειτουργικά συστήματα που χρησιμοποιούν οι πρωταγωνιστές, με αποτέλεσμα όχι απλά να φαίνεται ρεαλιστικότερο, αλλά και να στέλνει κόσμο για να γκουγκλάρει τι είναι όλα αυτά τα γαμάτα πράγματα.

mr.-robot-key-art

Όποιος λοιπόν έλιωσε στο google για να μάθει πως γίνεται το ΧΑΚΕΜΑ μάλλον θα ενθουσιαστεί μαθαίνοντας πως η εταιρεία παραγωγής της σειράς έβγαλε κάτι σαν παιχνίδι για Android και iOS.

nexus2cee_ecorp_thumb

Για τους δικούς της λόγους, η εταιρεία παράγωγης της σειράς το προχώρησε λίγο περισσότερο και δημιούργησε μια εφαρμογή για φορητές συσκευές Android και iOS. Δεν πρόκειται ακριβώς για παιχνίδι και δύσκολα θα συγκαταλεγόταν σε αυτό. Η υπόθεση έχει ως εξής: Ένα κινητό βρίσκεται πεσμένο έξω από τη Fun Society Arcade στο Coney Island και μάλλον ανήκει στη Darlene η οποία μάλλον το θέλει πίσω για να κάνει τη δουλειά της. Εσείς χρησιμοποιείτε το messenger της E-Corp, και επικοινωνείτε με τους χαρακτήρες της σειράς έχοντας τη δυνατότητα να επηρεάσετε τις αποφάσεις τους.

mrrobot-app2

Φυσικά όλα αυτά πρέπει να γίνονται κρυπτογραφημένο, ώστε η διαδραστικότητα με τους χαρακτήρες να γίνεται στο πνεύμα της σειράς. Από την άλλη βέβαια να έχετε υπόψη σας πως:

  • Χρειάζεται πολύ καλά αγγλικά
  • To application κοστίζει 3.29€

Κατά τα άλλα δεν περιέχει διαφημίσεις και η μόνη πρόσβαση που χρειάζεται είναι αυτή στο wi-fi. Το όνομα του application είναι «Mr. Robot:1.51exfiltrati0n.apk, έχει μέγεθος 28M και τρέχει κανονικά από Android 2.3 και πάνω.

Mr. Robot:1.51exfiltrati0n.apk στο GooglePlay.

Και για iOS (6.0 και πάνω):

Mr. Robot:1.51exfiltrati0n.ipa στο iTunes.

Κρίμα που η δεύτερη σεζόν της σειράς δε βλέπεται.

(Πηγή)

Best of internet